Mantras & Heartsongs

Welcome Home
08-03-2023
19:30
Welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€22
healing
muziek, zang en dans


Samen verbinden met de kracht van klank!

Een prachtige weg om dit te ervaren, is door het samen zingen van mantra’s.

Mantra is een woord of een zin wat in het Sanskriet “bevrijden van het denken” betekent. Een manier om te ‘niet-denken’ en je geest te verstillen, een soort gebed om naar binnen te keren en het hart te openen.

Het mooie van mantra zingen: het gaat er niet om hoe je zingt, het is namelijk gewoon een manier om jezelf te uiten én tegelijkertijd diep naar binnen te keren. Enerzijds laat je jouw uniek stem horen, door klank te geven aan hoe je je voelt, en je ziel te laten spreken via jouw stem. Anderzijds ga je deze avond ‘naar binnen luisteren’ en versterken we elkaar in de hereniging met ‘De stem van binnenuit’.

Bij Welcome Home creëren we een krachtige, veilige en liefdevolle bedding die eventuele blokkades in je lichaam en op jouw stem doen wegsmelten. Een bedding waarin alles er mag zijn, en je de veiligheid zal ervaren om je hart volledig te openen om jouw authentieke wezen te voelen.

Wat we met onze stemmen kunnen ervaren is in woorden niet te bevatten, en dit is iets wat we eenieder gunnen om te komen ervaren! Wanneer je de vrijheid voelt in het uiten van je stem, heeft dit direct impact op de vrijheid die je voelt in andere gebieden van je leven.

Wat kan deze avond jou allemaal brengen:

Mantra’s zijn een vorm van meditatie, je geest komt tot rust.
Voel de verbinding! Door samen te zingen ontstaat er een harmonieuze verbinding en eenheidsbewustzijn!
Zingen helpt jouw keelgebied te openen.
Zingen helpt jezelf te openen, en nodigt je liefdevol uit om jezelf te laten zien.
Zingen kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, door jezelf te uiten.
Energy flow! Door de trillingen van de mantra’s en de trillingen van de stem, kunnen blokkades in je lichaam opgeheven worden.
Er zijn verschillende soorten mantra’s in veel verschillende talen. Elke mantra draagt een eigen energie met zich mee. Deze samen zingen herinnert ons hoe krachtig we eigenlijk zijn!

Kom genieten, en laat je verwonderen welke prachtige klanken we samen als mensen kunnen maken.

Je bent van harte uitgenodigd en we kijken er naar uit om samen elkaar te versterken en prachtige energie te delen 🙂

Inloop: 19:15 u

Met liefde,

DJ & Chantal
Evenement / Agenda delen: