HERO’S JOURNEY

INNERLIJKE REIS- HERO'S JOURNEY
17-03-2023
19:00
Zevenhuizen
Zuid-Holland
€288
healing
nieuwe-aarde


Ontdek jouw zielenpad
Door de disconnectie met hemel(spirit) en aarde ervaren veel mensen een leegte en proberen continue deze leegte te vullen met materiaal en/of genotsmiddelen. Dit is een tijdelijke oplossing en komen er dan vaak achter dat dit niet vervullend genoeg is. En hierdoor niet gelukkiger worden. Als het ware zijn we dan onze essentie(zielenpad) als mens kwijt geraakt. En zijn we continue pijn vermijdend en genot zoekend.

"Pijn kan je helen door meer te voelen en te luisteren naar je hart intuïtie"

Leven vanuit jouw ware essentie.
In mijn beleving is onze essentie als mens vooral voelen, beleven en ervaren met onze zintuigen om zo bewust te worden van onze essentie of anders gezegd ons zielenpad. Een pad die jij meteen zal herkennen als je vanuit je innerlijke wijsheid en intuïtie je leven gaat leiden. Ik noem dit een HEART-BASED-LIFESTYLE.

Bewust worden van je onderbewuste.
Door de huidige bewogen tijden leven de meeste mensen op de automatische piloot en ervaren blokkades en weerstand in hun bewustwording processen. Vaak laten zij hun leven leiden en zitten vast in patronen, conditioneringen en trauma stukken. We leven dus het meeste vanuit onze onderbewuste.

Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat we van onze ervaring doorheen de dag gemiddeld slechts 5 procent bewust ervaren en beïnvloeden. De overige 95 procent wordt door ons onderbewustzijn waargenomen en gestuurd.

Het onderbewuste is dus van groot belang. Het innerlijk geluk en welzijn van een persoon hangt sterk van de onderbewuste patronen, overtuigingen & conclusies af. Deze zijn voor het grootste deel gebaseerd op automatische snelle impulsen en programma´s die gevormd zijn door eerdere (soms nare) levensjaren en leerervaringen.

Met een Innerlijke reis diep in je onderbewuste en ontdek je vaak waar heling mag plaatsvinden.

De Innerlijke ontdekking Reis.
Dus ben jij klaar om de diepte in te gaan en bewust een reis te maken in je onderbewuste, omdat je voelt dat je klaar bent voor een shift in je leven? En wil je denk en gedragspatronen loslaten die je niet meer dienen? Zoek je verwerking, fysieke, metale of energetische heling, zingeving of persoonlijke of spirituele groei?

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem of blokkade te komen. Een Psilohuasca (innerlijke) reis kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je meer kunt genieten van het leven en de essentie hiervan.

Onze Missie
Ons Missie, visie en passie is mensen ondersteunen om hun essentie te (her)vinden en in het leven te brengen. Te laten ervaren en leven vanuit spiritualiteit, sjamanisme, verbinding met natuur en kosmos, verbinding tussen lichaam en geest. Bewustwording en bewustzijn.”

Wij hopen je te mogen begroeten op onze HELDEN REIS. Wij hebben als missie het meehelpen aan de transformatie van de mensheid en daarmee de aarde. Wij geloven dat elke positieve verandering in een mens bijdraagt aan een betere en mooiere wereld, een wereld waarin we kunnen leven met respect en compassie voor elkaar en het leven op onze moeder aarde.


Liefs, Bernd&Barry
Evenement / Agenda delen: