DianaGero – Paranormaal Alternatief Beurs

DianaGero / PhoenixSpirit
01-04-2023
10:00
De Broodfabriek - Rijswijk
Zuid-Holland
€ 7
korting actie
beurzen
healing


RESERVEER JE PLEK VAN TEVOREN!
www.dianagero.com

Kom langs bij mijn gezellige stand waar wij rustig in privésfeer kunnen praten.
Mijn stand is een kamertje waar je je veilig en thuis voelt.
Standnummer: G14 (Hoekstand, 3de rij naar rechts)

KORTINGSCODE - ROUTEBESCHRIJVING - PARKEREN


Ik nodig je van harte uit om mij te bezoeken op de Paranormaal Alternatief Beurs. Mijn stand nummer: nog niet bekend, volgt nog.
Met de KORTINGSCODE (DIANA) heb je de mogelijkheid om online een ticket aan te schaffen met € 2 korting op de website van de Paranormaal Alternatief Beurs.

×

Het BELANGRIJKSTE is dat je JEZELF OPENSTELT en WILT VERANDEREN. Het is makkelijker om ermee te beginnen als je erin gelooft of minstens voelt dat je in staat bent om de leiding van je leven te kunnen pakken.


Ik geef ook Breathwork sessies (ademhalingssessie). Diep ademen op een speciale manier geeft je een bijzondere ervaring. Er kunnen verborgen gedachten, herinneringen opkomen en in deze veranderde staat kunnen we ook problemen oplossen. Je voelt hoe je lichaam opgevuld wordt met lucht, energie, zuurstof. Je ervaart dat je leeft.

Het is ook een veranderde staat van bewustzijn. Bij de ene werkt de klassieke Geleide Meditatie (Spirituele Consult) of Theta Healing, en bij de andere de geleide BreathWork.

Er ontstaan honderden tools om je mind te kunnen openen, het doel is maar een: ons leven beter maken. Doe je ook mee? Call to action.

Ik sta open voor je, ben eerlijk en probeer je aan te moedigen en te inspireren. Tijdens onze spirituele sessie verwacht niet dat ik met jou ga meepraten over je problemen of je verantwoordelijkheid verminderen. Ik wil JE helpen en hiervoor heb je eerlijke, oprechte woorden nodig. Als je voelt dat je in je leven zo'n periode bereikt waar je begeleiding nodig hebt of in je levenssituaties inzicht wilt krijgen nodig ik je van harte uit om met mij contact op te nemen.
Kom naar mijn stand en ervaar/proef zelf een korte sessie van mij.


Tot dan!


PARKEREN

Gratis parkeren of maximaal € 5,- per dag
Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage (gratis) en twee parkeerterreinen met ruim 1.000 parkeerplaatsen. Afhankelijk van de beurs of het evenement is het op de eigen parkeerterreinen betaald parkeren (maximaal € 5,- per auto per dag!). https://paranormaalalternatief.nl/bezoekers/route/


ROUTEBESCHRIJVING

MET AUTO:
Routebeschrijving naar de Volmerlaan 12:
De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

Plan uw reis naar De Broodfabriek (Google Maps).
Evenement / Agenda delen: