“Louter Eenvoud” Dit is een hartopener. Jij maakt een duidelijk keus voor jezelf Je hebt het lef jouw hart weer te openen voor jezelf

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
21-03-2023
10:00
online/ zoom
Gelderland
€444
ascensie
healing


“Louter Eenvoud”

Dit is een hartopener.
Jij maakt een duidelijk keus voor jezelf
Je hebt het lef jouw hart weer te openen voor jezelf

Het is Persoonlijke groei en healing traject van 4 intensieve weken. Op een eenvoudige manier waarbij jij de leider bent, levens veranderend en bewustzijns verruimend.

Het is een persoonlijk healing / coaching Methode waarbij je je hart weer open zet voor jezelf. Zo gaaf en ook zo ontroerend iedere keer weer, hoe je team liefdevol met jou meebeweegt.
Waarbij je oude gewoonte en patronen healt en vervangt voor wie jij kiest te zijn in het nu.
Onvervulde delen vol emotie ga je vervullen en situaties in je leven ga je op een andere manier bekijken. Je leert hoe je een nieuw breed fundament voor jezelf maakt, o.a. via aarding.

De trillingsfrequenties worden steeds hoger op aarde, waardoor het steeds makkelijk is vastzittende energie los te trillen in je lijf.

Alles komt samen in het nu moment in verbindende communicatie.
Woorden en trillingsfrequenties die jouw systeem herkennen.

Wij, mijn energetisch team en ik creëren een veilige ruimte voor jouw proces. Al je stemmen in je hoofd, je zwaarte in je lijf, je emoties die opkomen, die in de weerstand gaan, omdat het voorheen onveilig was je hart te open voor jezelf, gaan we healen. Totdat het 100% veilig voelt voor jou om je hart te openen voor jezelf.

Jouw team is zo liefdevol aanwezig voor jou. Jij bent in verbinding met jezelf en je team.
Wat jijzelf doet is je eigen hart openen samen met jouw energetisch team.
Ieder van ons heeft zijn hart gesloten, op haar/ zijn unieke eigen ingenieuze wijze, vaak al op hele jonge leeftijd. Dit deed je voor de zwaarte van wat komen gaat in je leven. Dit heb jezelf gedaan vanuit liefde voor jezelf. Hoe liefdevol, want je had het nog zwaarder gehad met een open hart. Ikzelf had dat niet overleeft.

Het resultaat is gelijk voelbaar. Verbluffend hoe eenvoudig zich dit ontwikkeld.
Verbluffend? Omdat er meestal een bepaalde tijd hier op aarde staat, om iets vanuit de energie in je realiteit, je fysieke wereld neer te zetten.

Jij bent de hoofdpersoon, de leider in jouw eigen leven. Jij bepaalt wie jij wilt zijn en hoe je wilt leven.

Wat Judith ervaart nadat haar hart is geopend:
Het gaat goed, Echt heel bijzonder. Alles voelt zo gewoon en zo heerlijk kalm. Eten proeft echt anders en zoveel fijner. Ik kan nu op elke moment van de dag mijn voeten voelen. Zo fijn! Er gaat echt een nieuwe wereld voor mij open. Gisterenavond niet eens moe en uitgeput om 20:00. Ik voel nog steeds mijn voeten ik word daar elke keer weer blij van.
Nu snap ik pas wat je met aarden bedoelt.

Ik ben er 4 weken voor jou 4,5 uur coaching en healing en tussen door via app of mail beantwoord ik je vragen binnen 48 uur.
Evenement / Agenda delen: