Gast aan Tafel

Cocky van Dam
11-03-2023
16:00
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
gratis
networking
Uncategorized


"Gast aan Tafel" vindt plaats op zaterdag 11 maart, in de namiddag van 16.00 - 19.00 op de prachtige locatie van Centrum-Nautilus.

Deze samenkomst is voor mij een hele nieuwe creatie die ik heel graag samen zou willen beleven. "Aan Tafel", is een bekende roep als men laat weten dat het eten klaar staat op tafel. Het is een uitnodiging om gezamenlijk te komen eten, maar wat staat er deze dag op tafel en wie zitten er aan tafel? Voedsel communiceert en wisselt uit met onze genen. Wat er op tafel zal staan dat is geheel aan jou. Je kan jouw creatie (eten) zelf bepalen dus dat blijft nog een verrassing voor de andere. Wie er als gast aan tafel aanschuift dat blijft ook nog een verrassing. Bij deze roep ik naar jouw "Aan Tafel". Voel je Welkom om plaats te nemen bij " Gast aan Tafel" en kennis te maken met de gast aan tafel en dat wat we delen aan tafel.

Citaten van Tafel:
- "Ik heb een droom, dat op een dag in de rode heuvels van Georgia de zonen van vroegere slaven en de zonen van vroegere slavenhouders samen kunnen zitten aan de tafel van broederschap."
Martin Luther King, Amerikaans predikant 1929-1968.

- "Het is beter voor je om vrij te zijn van angst en op een houten plank te liggen, dan om een gouden bank en een rijke belegde tafel te hebben en bezocht te worden door vele problemen."
Epicurus, Grieks filosoof c.341-270 BC

- "Als de liefde uit huis is, wordt het brood op tafel smakeloos."
Phil Bosmans Belgische pater en schrijver

Bijdrage: wat jij mee neemt om te delen aan tafel
Wanneer: zaterdag 11 maart in de namiddag, 
Hoelaat: om 16.00 uur - 19.00 uur
Waar: Centrum-Nautilus te Hoeven

Voor reserveren klik hier. Je ontvangt daarna van ons een bevestiging.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 8
 
Evenement / Agenda delen: