The Grand Mothers Speaking

Centrum-Nautilus/Cocky van Dam
29-04-2023
10:00
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,=
networking
nieuwe-aarde


"The Grand Mothers Speaking" vindt plaats op zaterdag 29 april 2023 op de prachtige locatie van Centrum-Nautilus en wordt begeleid door Cocky van Dam. Op 15 januari jl. vond de allereerste bijeenkomst workshop plaats. Het verzoek van de Grand Mothers was om regelmatiger, indien dit mogelijk was, te laten plaats vinden. Uiteraard zal de 2e bijeenkomst geen herhaling zijn van de eerste. Hoe deze dag dan wel zal gaan dat is in handen van de Grand Mothers. Je bent Van Harte Welkom om op deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

De Grand Mothers heb ik, de afgelopen 17 jaar, diverse keren ontmoet tijdens verschillende reizen: in Peru, Hawaii, Patagonië, Lapland, Mongolië, Sedona, in Schotland op mijn Peach Walk en op diverse andere reizen. Op de bijeenkomsten van Grandma Chandra heb ik, enkele jaren, de boodschappen mogen doorgeven die ik telepathisch van hen ontving, maar na de reis naar Lapland (2022) ben ik eindelijk zelf zover om hun boodschap door te gaan geven aan geïnteresseerde. De eerste bijeenkomst vond plaats op 15 januari 2023 jl. Ook deze 2e bijeenkomst dag staat geheel in het teken van The Grand Mothers. De Grand Mothers gaan via boodschappen en activatie deze dag invullen. Zij wijzen jou de weg naar jouw herstel met de Grote Moeder. Door de eeuwen heen heeft de Yang energie veel invloed gekregen en is de Yin energie naar de achtergrond geschoven. De Grand Mothers brengen haar terug en vragen hierin jouw hulp.

Voel je je geroepen om ook de Grote Moeder energie, samen met de Grand Mothers, weer te voeden en vorm te geven, kom dan naar deze bijzondere dag. De Grand Mothers roepen jou op om bij te dragen aan de nieuwe aarde. De nieuwe aarde mede vorm te geven via jouw kracht en jouw schoonheid. Zij vragen jou de weg te volgen niet van lijden, maar van leiden. 

Wat deze dag aanbod komt:
Boodschappen/Wijsheden van The Grand Mothers
Her-inneren de energie van The Grand Mothers
Herstel en bekrachtiging, via de Grand Mothers, van jouw verbinding met de Moeder
Meditaties begeleid door de Grand Mothers
Wat kan jij zelf doen
Hoe kan jij dit in jouw leven integreren

Bijdrage: € 82,= incl. koffie, thee, water en wat lekkers bij de koffie/thee. Lunch zelf meenemen.
Wanneer: zaterdag 29 april 2023
Hoelaat: om 10.00 uur t/m 16.00 uur. De zaal is open vanaf 9.45 uur
Waar: Centrum-Nautilus te Hoeven

De deelname is pas definitief na de aanbetaling van € 50,=, wat tevens ook direct uw inschrijving is. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.
Evenement / Agenda delen: