Activeer je pijnappelklier

Saskia Bosman en Marien van Os
19-08-2023
10:00
Earthsmiles Huis, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel.
Gelderland
€125
workshop


Workshop met verdiepende praktische oefeningen, door Saskia Bosman en Marien van Os

Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei? Deze kennismaking-workshop gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. In deze workshop komt het volgende aan de orde:

– Waar ligt de pijnappelklier in ons brein?

– De pijnappelklier als regelaar van ons waak-slaapritme.

– Evolutie van de pijnappelklier en veelzijdig waarnemingsorgaan, de ‘radiokristalletjes’ in de pijnappelkliercellen.

– Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier.

– De pijnappelklier, het ontspanningssysteem, meditatie en zelf genezend vermogen.

– De pijnappelklierhormonen maken verschillende staten van verruimd bewustzijn mogelijk.

– Wat oude en nieuwe culturen over de pijnappelklier wisten.

– De pijnappelklier als kosmische antenne.

In de workshop werken we met verdiepende meditatie-oefeningen, yoga, adem en klank en leer je hoe je de werking van de pijnappelklier kunt stimuleren.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Marien van Os is Vedische Vitaliteit Coach en Yoga Docent. Marien ondersteunt mensen op hun pad naar een betere gezondheid, meer zielsverbinding en meer connectie met zichzelf en hun lichaam en de natuurlijke ritmes. Ze helpt mensen hun potentieel te gaan leven, geïnspireerd op zowel westerse als oosterse invloeden. Op speelse wijze weet Marien je in beweging te krijgen met yoga, ademhalingstechnieken, meditatie, chanting, voeding en ayurveda. Het zijn de gereedschappen waarmee ze mensen helpt dichter bij hun eigen bron te komen en met meer veerkracht en lichtheid in het leven te staan.


Datum, tijd: zaterdag 19 augustus 2023, 10:00-17:00 (inloop 09:30 uur).

Lokatie: Earthsmiles Huis, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel.

Entree: € 125,- pp. Inclusief koffie/thee.

Meebrengen: je lunch

Aanmelden: zie ticket knop op https://inspiradiance.nl/activiteit/de-pijnappelklier-middelaar-tussen-binnen-en-buiten-21/

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: