Retraite in de bergen van Galicië

Groeien in Verbinding
18-06-2023
19:00
Galicië, Spanje
Buitenland
€1395
healing
retreat


Retraite op maat, zoals jij die wilt

Elke retraite die ik verzorg in mijn woning in Spanje, wordt gemaakt op maat. Kom je alleen of samen, jij bepaalt waaraan je wilt werken, hoeveel tijd je daaraan wilt besteden en wat je daarvoor nodig hebt.

Ik woon in een idyllisch bergdorpje in het zuidoosten van Galicië, even boven Portugal. Zelfs midden in de winter zijn er dagen dat de zon zo krachtig schijnt dat je lekker kunt zonnen. Houd je van de natuur, dan bof je ook. Je kunt prachtig wandelen in de directe omgeving.

Omdat ik besef dat de inflatie in jaren niet zo hoog is geweest, heb ik mijn prijzen aangepast. In de zomerperiode reken ik nu €1395 (all-in, op de reis en eigen tripjes na).
Wat de prijs betreft, daarvoor kun je, als je dat wilt, bijna elke dag (tantrisch) gemasseerd worden (enkele goede Nederlandse collega's, die ik vertrouw, vragen daarvoor tussen de €120 en €250 per sessie). En je krijgt een exemplaar van mijn boek 'Autobiografie van een lingam'.

Vanuit Nederland vliegt de prijsvechter Vueling vanaf Schiphol zondag 18 juni direct naar Santiago de Compostela (en een weekje later weer terug). Vanuit Charleroi in België vliegt Ryan Air direct naar Santiago de Compostela.
Je kunt daar een auto huren, waarna jouw gps je naar mij brengt. Of ik kom jou/jullie ophalen, waarvoor ik €250 vraag (4x200 km, a 4x2,5 uur).
Je kunt er natuurlijk ook enkele dagen aan toevoegen en eerder komen of later teruggaan, zodat je van de prachtige regio kunt genieten of een stukje van de 'Camino de Santiago' kunt lopen.

Voor wie mij nog niet (goed) kent:
Na een hevige burn-out in het jaar 2000, die het einde betekende van een 25-jarige carrière in de journalistiek, ontdekte ik tantra, waarna jaren studie en praktijkervaring volgde. In 2006 startte ik met mijn toenmalige partner het (tantra)centrum Groeien In Verbinding. We gaven workshops en massages. Sinds 2012 verzorg ik retraites in Spanje.

. . . . . . . . . . . . . .

(Mocht je je mijn tarieven niet kunnen veroorloven, omdat je geen of slechts een miniem inkomen hebt, laat het me weten en ik zal zien wat er mogelijk is.
Niettemin moet ik mijn onkosten dekken, en, hoewel alles wat ik je bied, komt uit liefde, verdien ik op zijn minst het minimumloon voor de tijd die ik aan jou besteed).
Evenement / Agenda delen: