Vrijwilligersdagen lente editie 2023

Vlierhof ECO Community & Holistisch Retreatcentrum
27-03-2023
10:00
Vlierhof ECO Community & Retreatcenter, Klever Str. 115, 47533 Kleve
Gelderland
€0
vrijwillige bijdrage
community
networking


Eind maart organiseren we weer een aantal vrijwilligersdagen. We gaan voor de derde keer dit jaar met een mooie groep mensen aan de slag. Een vijftal dagen waarin we met elkaar gaan verbinden, klussen oppakken, ontspannen en plezier hebben. Er zijn al vele voorbereidingen gemaakt voor het nieuwe seizoen, bedden voorbereid, de kas heeft een opknapbeurt gekregen en ook zitten er al verschillende zaadjes in de grond/voor gezaaid. Deze aankomende vrijwilligersdagen gaan we verder doorpakken in de tuin, zodat ze er weer helemaal klaar voor is om in de lente & zomer tot bloei te komen. Ook zijn er mogelijkheden in en om de gebouwen qua opknap klussen, als je daar meer op 'aan' gaat.

Laten we vooral ook niet vergeten om te verbinden en te ontspannen. We zullen deze vijf daagse co-creëren met elkaar, mogelijkheden voor ontspanning zijn bijvoorbeeld sauna, sharing/deelrondes, spellen, dans, muziek, creativiteit.

Deze 5daagse vrijwilligersdagen vindt plaats op Vlierhof van 27 maart 2023, 10.00 uur t/m 31 maart 2023, 16.00 uur. Je bent van harte welkom.

Nog even praktisch wat je kunt verwachten:
• Een aantal uur per dag (5 á 6 uur) lekker bezig zijn met fijne klussen;
• Sauna-avond, verbindingsavonden waar dans, muziek of spel welkom zijn (co-creatie);
• Drie heerlijke biologische maaltijden per dag;
• Prachtige en inspirerende locatie, om volop van te genieten, te ontspannen en elkaar te ont-moeten;
• Mogelijkheid om ons krachtige labyrint te bewandelen;
• Verbindende momenten die we samen creëren.

Lijkt het jou leuk om te komen en met elkaar te verbinden? Meld je direct aan. Verblijf is gratis in onze gedeelde kamers/dormitory. Bij een privé kamer vragen we een kleine bijdragen.

Kun je deze dagen niet of gedeeltelijk, maar wil je wel graag komen vrijwilligen, laat dan vooral ook van je horen. Buiten deze dagen om verwelkomen wij ook vrijwilligers die een dag/enkele dagen willen komen vrijwilligen. Stuur een mail naar maryam@vlierhof.org om te informeren naar de mogelijkheden.

Zien we je in maart?

Warme groet,
Namens Team Vlierhof
Evenement / Agenda delen: