Wonderen deel 1 – het fundament

Inge Moll
24-03-2023
10:00
Baarn
Utrecht
€ 750,00
ascensie
healing


Wonderen deel 1 - het fundament
ervaar de wonderen van het dagelijks leven

Wonderen

Het ware grote houdt zich schuil,
in alledaagse dingen,
het kleurt de dag en spreekt zich uit,
in wat de vogels zingen
(Toon Hermans)‘Om mens te worden moet je in jezelf ruimte maken voor de wonderen van het universum’.
Inheems Zuid-Amerikaans gezegdeJouw leven, het gewone alledaagse leven, is een inwijding. Een inwijding in het leven als mens, verbonden met hemel en aarde. Het is het leven zelf, met al z’n uitdagingen – klein en groot, dat je laat groeien en verwonderen.
Een leven dat vol zit met wonderen, uit het universum èn uit het alledaagse aardse leven. Je hoeft je er ‘alleen maar’ voor te openen. Je hoeft ze ‘alleen maar’ te herkennen, te zien, te voelen, te beleven.
Een open hart maakt je ontvankelijk voor onbevangen ‘in het moment’ Zijn, voor het (be-) leven, ervaren van elk moment. Het alledaagse leven geeft je de mogelijkheid jezelf in te wijden in een open, gevoelig en ingewijd innerlijk leven. Het brengt innerlijke vrede, vreugde, schoonheid en passie.

In deze workshopcyclus leggen we het fundament om de wonderen van het dagelijks leven te gaan ervaren en beleven. Er komen thema’s aan de orde die de basis vormen om de schoonheid van je leven te kunnen ervaren, de wonderen ervan te zien.

Werkwijze

De cyclus bestaat uit 5 themadagen. De dagen beginnen met aankomen en landen in jezelf. Daarna volgen in de ochtend een aantal werkwijzen als helend schrijven, delen, tekenen, resoneren op de tekeningen zodat er woorden komen voor dat wat nog onbenoemd, diep in het bewustzijn zit. Hierin kan iedere deelnemer zichzelf ontdekken rondom het thema.

In de middag werken we met Interactieve Zelf Resonanties. Enkele personen uit de groep kunnen een diepgaander proces op het thema van de dag doen (iedereen komt gedurende de cyclus een aantal keer aan de beurt). Met Interactieve Zelf Resonanties ontdek je patronen die je misschien al vroeg in je leven hebt gevormd, omdat ze ‘daar en toen’ passend waren voor de omstandigheden waarin je verkeerde, maar die je in het ‘hier en nu’ kunnen belemmeren. Tijdens een IZR-proces ontmoet je delen, gevoelens en drijfveren van jezelf, waardoor je jezelf beter begrijpt, gevoelens kan toelaten en jezelf bevrijdt van oude patronen. Het doel is dat je de zeggenschap terug wint over jezelf en je eigen leven. Mildheid en compassie met jezelf en anderen zijn daarbij sleutelwoorden.

5 dagen, 5 thema’s

De thema’s waarmee we werken zijn basisbehoeftes in je leven: autonomie, verbinding, vertrouwen, liefde, afstemming. Wanneer je hierin voorziet en wordt voorzien in je leven, ligt er een stevig fundament om de wonderen van het leven zelf te gaan ervaren.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via inge@ingemoll.nl.
Na inschrijving hebben we een telefonisch of zoomcontact om te kijken of onze verwachtingen van de workshopcyclus bij elkaar passen.

Samenwerking

Deze workshopcylcus bied ik aan in de ruimte van en met ondersteuning van Kim de Groot. Kim heeft een prachtig liefdesveld met een stevige bedding. Samen zetten wij elke workshopdag het energetisch veld. Zij ondersteunt de dagen in praktische zin (rond binnenkomst, lunch en vertrek) en zal daarnaast bij de processen en oefeningen aanwezig zijn en meedoen. Onmiskenbaar zal haar aanwezigheid ook voor de deelnemers een energetische bedding bieden, om van te genieten.

Praktisch:

data:
24 maart 2023: autonomie
21 april 2023: verbinding
19 mei 2023: vertrouwen
9 juni 2023: liefde
30 juni 2023: afstemming
tijden: van 10.00-17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
locatie: Zandvoortweg 41A in Baarn (vlakbij parkeren, een kwartiertje wandelen vanaf het treinstation)
investering: € 750,00
annuleren: tot 4 weken van tevoren kostenloos
Tot 2 weken van tevoren wordt 50% van cursusprijs in rekening gebracht
Binnen 1 week van tevoren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
lunch en drankjes: iedere deelnemers maakt een bijdrage voor de gezamenlijke lunch (potluck), er is koffie en thee met iets lekkers en voor soep bij de lunch
minimaal 4, maximaal 8 mensen (er zijn nog 2 plekjes vrij)

Evenement / Agenda delen: