Cursus Gezonde Zelfliefde voor stellen in Amsterdam

Jeroen de Bruin
04-04-2023
14:00
Meditatie Studio Bilderdijkkade, Amsterdam
Noord-Holland
€ 423,-
Uncategorized
workshop


Op 4 april 2023 start de cursus Gezonde Zelfliefde voor stellen bij Jeroen de Bruin in Amsterdam. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en ongezonde zelfliefde en tevens willen kennismaken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend aanwezig, ook niet in de partnerrelatie. Ongemerkt herhaal je in je relatie overlevingspatronen die voor strijd en vermijding zorgen. Je eigen partner triggert oude wonden vaak als geen ander. Als dit vaker gebeurt, schrik je weg van de verbinding met jezelf en met elkaar. Je raakt je innerlijke rust, evenwicht en het basale gevoel van liefde kwijt. En als er wel oprechte liefde is, blijkt het nog een hele kunst om deze toe te laten.

Het verheugende nieuws is dat liefde jouw essentie is en dus altijd dichtbij. Je leert je in de cursus rechtstreeks te richten op de rijkdom, ruimtelijkheid en compleetheid van wie je al bent, op je al aanwezige vrije aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn. Het is bijzonder rijk om dit samen met je partner te doen en te ervaren.

Via de cursus Gezonde Zelfliefde leer je jezelf in een liefdevol licht te plaatsen en deze toe te laten. Van hieruit kun je jezelf en je partner op een vrije, geschiedenisloze en inspirerende manier zien.

In de cursus Gezonde Zelfliefde leer je ook:

- stil te staan bij jezelf in plaats van steeds maar op weg te zijn
- liefdevolle en open aandacht te geven aan precies waar je bent en hoe je bent in dit moment
- ontspanning toe te laten, waardoor je begint te rusten in je eigen energetische basis (grounding)
- je open te stellen voor de inherent liefdevolle Zijnsruimte, warmte en liefde toe te laten en te geven
aan jezelf
- je eigen basale goedheid te herkennen en in contact daarmee te blijven in stressvolle situaties
- zicht te krijgen op wat bevorderlijk is voor gezonde zelfliefde en wat niet

De cursus Gezonde Zelfliefde voor stellen heb ik samen met Esther Hamers (een collega leraar Zijnsoriëntatie) ontwikkeld. Er is ruimte voor vier stellen (inmiddels nog ruimte voor 1 stel!)

Data: 4 en 25 april, 9 en 16 mei, 6, 20 en 27 juni en 4 juli 2023. Steeds van 14-17 uur
Evenement / Agenda delen: