Ecstatic Dance Breda: DJ Native Mind (Slowakije)

Ecstatic Dance Breda
21-04-2023
19:15
Libre bance and more
Noord-Brabant
€ 23,50
vroegboek korting
muziek, zang en dans
workshop


Plots kwam er een pareltje op ons pad: Jakub Cerulík - DJ Native Mind is DJ, choreograaf, dansperformer, Somatic coach en facilitator van intuïtieve en therapeutische dansworkshops. Tijdens zijn studie Danstheater en Performance Art in Bratislava richtte hij zich op het gebruik van podiumkunsten en beeldende therapieën op het terrein van persoonlijke groei.
Hij heeft meer dan een decennium aan professionele dj-ervaring in zijn bagage en draait de laatste vijf jaar Ecstatic op festivals en podia in heel Centraal-Europa, zoals Berlijn, Wenen, Praag en Bratislava.
Hij creëert een muzikale verhaallijn die je gerust suggestief mag noemen en die de ruimte creëert voor een integratieve ervaring van lichaam, ziel en geest door de activering van de fysieke, emotionele en fantasierijke functies van je persoonlijkheid. Tijdens zijn set krijg je speels en vrij de kans om door een golf van contrasterende emoties te gaan die zijn gecomponeerd tot een complex verenigd verhaal dat je in een staat van gelukzaligheid en extase brengt.
Voorproefje: https://www.mixcloud.com/.../native-mind-ecstatic-dance.../
Naast het dj-en organiseert Jakub conscious events en rituelen, dansworkshops en Ecstatic Dance in Tsjechië en Slowakije. Puttend uit elementen van hedendaagse dans (Laban Movement Analysis), contactimprovisatie, expressieve therapieën (dans- en bewegingstherapie, dramatherapie), Gestaltpsychologie en rituelen van oude culturen. Het is dus vanzelfsprekend dat we hem hebben gevraagd om vanavond voorafgaande aan de dans, ook de opening te doen.
Evenement / Agenda delen: