Opladen & Ontvangen in je Innerlijke Bron 24, 25 en 26 mrt om 20 u

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
24-03-2023
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 25,-
ascensie
nieuwe-aarde


We zijn zo gemakkelijk met onze aandacht naar buiten gericht, er is daar veel wat aandacht vraagt of trekt.

In de buitenwereld zijn, terwijl je niet verbonden bent met jeZelf, kost over het algemeen veel energie.

Tijdens de afstemmingen dit weekend richten we onze aandacht helemaal naar binnen en maken dieper contact met onze innerlijke Bron.

Dit jaar is er een bijzondere Lente-Equinox op 20 maart, waar veel nieuw bewustzijn en nieuwe lichtfrequenties voor ons beschikbaar komen.
Dit verdiepingsweekend wilde hierna zijn. Door ons te verbinden in energie, ontstaat een bewustzijnsveld waarin we dit nieuwe bewustzijn en dit nieuwe licht op een dieper level kunnen ontvangen en integreren.

Via onze Bron gaan we opladen, bewust ontvangen wat aan ons wil worden gegeven en op het volgende level wakker laten maken wat we hier komen brengen…

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart is er elke dag om 20 u een gezamenlijke afstemming die begeleidt bij je aandacht dieper naar binnen te richten, in je Innerlijke Bron.

Komt dit tijdstip niet uit voor jou, dan kan je de opname ook op een ander moment luisteren. Doordat we dit met veel mensen samen doen, ontstaat er een bewustzijnsveld waarvan je onderdeel bent als je meedoet (ook als je de opname op een ander moment luistert dan de gezamenlijke afstemming).

PRAKTISCHE INFORMATIE

Vrijdag 24 maart om 20 u
Zaterdag 25 maart om 20 u
Zondag 26 maart om 20 u

Kan je niet elke keer op dit tijdstip, dan kan je de opname ook op een ander moment luisteren. Doordat we dit met veel mensen samen doen, ontstaat er een bewustzijnsveld waarvan je onderdeel bent als je meedoet (ook als je de opname op een ander moment luistert dan de gezamenlijke afstemming).

Je ontvangt 1 audio opname van ongeveer 30 minuten die jou bij elke afstemming begeleidt. Tijdens de afstemming ben ik helemaal aanwezig en begeleid en anker de energie voor het groepsveld. De verbinding is in energie (dus zonder internet).

Rondom de afstemmingen ontvang je mails met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er dit weekend gebeurt en wordt aangeraakt.

Je kan kiezen voor een opname met alleen mijn stem of daarbij zachte achtergrondmuziek.

Ook na dit weekend kan je de audio opname nog zo vaak luisteren als je wil, als je je dieper naar binnen af wil stemmen.

Aanmelden via:
https://leavandereem.nl/product/verdiepingsweekend-opladen-ontvangen-in-je-innerlijke-bron/

Evenement / Agenda delen: