Workshop Bewust Verbinden Met Jouw Start door Laura Menger en Pieter Pieters

Apollanja Crystals
16-03-2023
12:30
Bolsward
Friesland
€65,00
workshop


Workshop Bewust Verbinden met jouw start door Pieter Pieters en Laura Menger
Al voor je geboren werd vond er een activatie plaats van alle thema’s die voor jou In dit leven belangrijk zijn. Jouw ‘ware zelf” incarneerde, veelal opnieuw, op de aarde. Dat gebeurde niet zomaar, jouw komst heeft een doel. In iedere geboorte en in ieder geboorteproces zijn vele aanwijzingen te vinden die je meer inzicht kunnen geven in de reden van jouw komst, op dit moment in deze tijd en op deze plek op aarde.

Tijdens deze workshop kijken we naar deze aanwijzingen. Dat doen we door dieper in te gaan op hoe jouw geboorteproces gegaan is, jouw punt van oorsprong in het nu en jouw basis voor dit leven, wat kwam je doen? En wat doe je nu?

In deze middagworkshop verbinden we je bewust met jouw start. We verbinden je Bewust opnieuw met jouw zijn, jouw moeder, jouw vader en met jouw eerste associaties na je geboorte en met het moment van de eerste activatie van jouw thema’s.

Het belooft een interactieve workshopmiddag te worden, waarbij jouw geboorte en levenspad thema’s aan bod komen. Aan de hand van Human Design en de feitelijke gebeurtenissen rondom jouw geboorte en zwangerschapsperiode van je moeder. Dit betekent niet dat je daar nu alles van hoeft te weten, het weten dat we aanspreken is een weten wat altijd al in jou lag opgeslagen.

Een verbindende middag waarin jij meer inzicht krijgt in de basis van jouw bestaan op dit moment op aarde. We maken samen een diepere verbinding met jouw thema’s en patronen in dit leven hier op aarde.

Wie zijn Pieter Pieters (1981) en Laura Menger (1980)?
Pieter en Laura zijn de oprichters van de Dutch Academy For Life Sciences. De Dutch Academy For Life Sciences is een innovatief opleidingsinstituut wat werkt vanuit een holistische visie Hun doel is om de reguliere aanpak op het gebied van persoonlijke ont-wikkeling vanuit een holistisch perspectief verder te brengen. Dat doen ze met cursussen, workshops, seminars en reizen voor zowel bedrijven als particulieren.

Het uitgangspunt is altijd Bewust Verbinden, met onszelf, met elkaar en vanuit onszelf met de wereld. Voor meer informatie: www.dafls.nl

Pieter en Laura werken daarnaast beiden in het MCNA. Pieter als paragnost en energetisch therapeut en Laura als regressie en energetisch therapeut. Meer informatie: www.mcna.nl.

Workshop Bewust Verbinden met jouw Start € 65,00
Dutch Academy For Life Sciences Pieter Pieters & Laura Menger
Donderdag 16 maart 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 12.15 uur. Aanvang Workshop 12.30 uur, eind rond 17.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: