Laura Menger en Pieter Pieters: Karma en Karmische Processen

Apollanja Crystals
17-05-2023
19:30
Bolsward
Friesland
€15,00


Wegens groot succes komen Laura Menger en Pieter Pieters weer bij ons met een interactieve avond op woensdag 17 mei 2023. Deze avond heeft als thema: Karma en karmische processen in onze tijd.

Karma, een pittig en beladen thema. Een thema dat veelal anders wordt uitgelegd dan wat karma is. Wat is karma? Welke rol speelt karma in jouw leven en welk karma wordt er nu uitgespeeld op het wereldtoneel? In tijden waarin we meer dan ooit geleefd worden, zijn er ook meer dan ooit vragen en invloeden die op je af komen. De mens is in staat de weg te bewandelen om, in wisselwerking met al dat leeft op moederaarde en in de kosmos, de aardse en universele balans te herstellen. Ons karma is hierbij een richtingaanwijzer en zo ook de weg om deze balans in alle opzichten te herstellen.

Tijdens deze lezing gaan Pieter en Laura in op wat karma werkelijk is en hoe het een rol speelt in jouw proces op weg naar meer balans in jouzelf op weg naar de wereld van morgen. Op deze interactieve avond komt onder andere aan bod hoe wij als mens keuzes maken en hoe de vrije wil en eigen verantwoordelijkheid daar überhaupt een rol in spelen?

Ook gaan we in op: Is karma het doel van jouw gedachten, gevoelens en handelen? Is karma de uitkomst van alles wat is geweest en nu plaatsvindt? Wat is de invloed van onze collectieve karma op wat ons nu toekomt? Is karma een zegen of straf? Karma en de cyclus van waarom ik en de mensheid keer op keer dezelfde processen tegenkomen en wat heeft karma te maken met waarom jij nu hier op deze aarde bent?

Het is geen avond met hapklare antwoorden maar een interactieve zoektocht om zo samen dichterbij de antwoorden te komen.

Pieter en Laura kijken deze avond, samen met jou, vanuit verschillende invalshoeken, stromingen en wijsheden naar karma om samen te ontwikkelen naar een dieper bewustzijn op het begrip karma. Zo verbinden we dieper met onszelf en elkaar.

Op deze interactieve avond is er veel ruimte voor verbinding en het vinden van jouw eigen balans. Samen ontdekken we wat we in het nu kunnen doen op weg naar meer balans.

Verwacht geen avond rustig op je stoel, eerder een innerlijke rit in de achtbaan. Karma is een thema waarbij je regelmatig het idee hebt over de kop te gaan en heen en weer geslingerd kunt worden. De avond heeft als doel om rustig en in verbinding met jezelf en elkaar naar huis te gaan met in gedachten een mooie, diepgaande maar ook humorvolle avond die we samen hebben gemaakt en beleeft.

Wie zijn Pieter Pieters (1981) en Laura Menger (1980)?
Pieter en Laura zijn de oprichters van de Dutch Academy for Life Sciences. De Dutch Academy is een innovatief opleidingsinstituut wat werkt vanuit een holistische visie Hun doel is om de reguliere aanpak op het gebied van persoonlijke ont-wikkeling vanuit een holistisch perspectief verder te brengen. Dat doen ze met cursussen, workshops, seminars en reizen voor zowel bedrijven als particulieren.

Het uitgangspunt is altijd Bewust Verbinden, met onszelf, met elkaar en vanuit onszelf met de wereld. Voor meer informatie: www.dafls.nl

Pieter en Laura werken daarnaast beiden in het MCNA. Pieter als paragnost en energetisch therapeut en Laura als regressie en energetisch therapeut. Meer informatie: www.mcna.nl.

Interactieve Avond (€ 15,00)
Woensdag 17 mei 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 - 22.30 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: