Lezing Brian van Leeuwen Het Had Zomaar Anders Kunnen Aflopen

Apollanja Crystals
23-04-2023
14:00
Bolsward
Friesland
€15,00


Op zondagmiddag 23 april 2023 is Brian van Leeuwen bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een interactieve lezing met het thema "Het had zomaar anders kunnen aflopen". Een interactieve lezing over een transformatieve reis van verslaving naar verbinding.

Schrijver, inspirator en spreker Brian van Leeuwen neemt je op deze middag mee de diepte in van zijn transformatieproces. Deze interactieve lezing gaat over een leven van lijden waarin Brian zich zo onwijs eenzaam en niet begrepen voelt. Dit diepe interne leiden zorgt voor een vlucht in drank, drugs, festivals en relaties. Hij gaat er bijna aan onderdoor, maar door verschillende synchroniciteit op zijn levenspad weet hij toch een uitweg te vinden. Deze uitweg biedt een transformerend, authentieker en vrijer leven. Maar hoe kom je tot die verandering?

Deze interactieve lezing is voor alle leeftijden. Met zijn verhaal en bron van inspiratie spreekt Brian niet alleen jongeren en jongvolwassenen aan, maar ook ouders van kinderen die hun kind zien wegzakken. En niet alleen jongeren, jongvolwassenen en ouders van kinderen, maar ook de reguliere zorg, jongereninstellingen en scholen worden met dit verhaal aangesproken.

Het biedt inzichten in hoe het leven van een jongeman eruitziet wanneer hij zich verliest in het verdoven. Bijna niemand weet wat er in het hoofd omgaat van iemand die zichzelf steeds meer verliest. Zelfs psychologen weten vaak geen raad hiermee. Het is iets wat normaal gesproken onzichtbaar blijft voor de buitenwereld. Brian zijn verhaal en zijn lezing brengen daar verandering in.

Het is een interactieve lezing, omdat Brian ook graag het publiek erbij betrekt. Daarom zal je in het tweede gedeelte van deze middag meegenomen in een transformatieve reis in jezelf. Maar één ding is zeker… Je wordt deze middag meegenomen in een reis van emotie.

Natuurlijk is er ook een moment van vragen stellen mogelijk tijdens deze lezing.

Brian van Leeuwen is schrijver van boek "Het had zomaar anders kunnen aflopen". Het had zomaar anders kunnen aflopen is een boeiend en aangrijpend boek over een jongeman, waarvan niemand weet hoe eenzaam en afgewezen hij zich eigenlijk voelt. Met dit indrukwekkende verhaal laat Brian zien hoe je de zin van het leven terug kunt vinden, zelfs wanneer je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt. In zijn jeugd zit Brian namelijk vast in patronen van afwijzing, manipulatie en ruziemaken. Het is moeilijk voor hem om zich met andere mensen te verbinden en hij heeft veel last van jaloezie.
Op latere leeftijd ontdekt hij dat feesten, drank en drugs een goede uitweg voor zijn emoties zijn. Dan is hij ook nog eens de sociale en enthousiaste Brian. Maar hoelang kan hij zijn pijn op deze manier verdoven en blijven presteren?
Een periode van tien lange jaren, waarin hij steeds verder wegglijdt volgt. Brian raakt steeds meer de verbinding met zijn omgeving en vooral met zichzelf kwijt.
Als hij zich onder invloed bijna doodrijdt, schrikt hij wakker. Hij moet anders gaan leven, maar hoe? Online hoort hij in een video van Michael Pilarczyk dat je naar Terra Nova in Frankrijk moet gaan als je een levensveranderende ervaring wilt. Brian grijpt deze strohalm direct aan…

Hoe zal het eindigen? Of anders gezegd… Wat gaat er nu beginnen?...

Interactieve Lezing Brian van Leeuwen (€ 15,00)
Zondag 23 april 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 13.45 uur. Aanvang lezing 14.00 uur, eind rond 16.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: