Belevingsmiddag Hermelijn van der Meijden Activeren Van Jouw Unieke Energetische Opmaak

Apollanja Crystals
26-03-2023
14:00
Bolsward
Friesland
€20,00


Op zondag 26 maart 2023 is schrijfster Hermelijn van der Meijden (Negen geheimen van de vrouw) bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward.

Activeren van jouw unieke energetische opmaak.
Wat kun je verwachten:
- Hermelijn vertelt over heling van je schaduw, activatie van je energetische blauwdruk (wie je ten diepste bent) en creatie van het leven dat precies bij je past. En ze laat zien waarom dat in deze roerige tijd zo belangrijk is.
- In afstemming met het publiek deelt ze over haar eigen ervaring met energie, heling en transformatie
- Zij zal voorlezen uit Negen geheimen van de vrouw
- Er is ruimte voor vragen vanuit het publiek
- Tot slot neemt Hermelijn je mee in een live activatie waarin je afreist naar diepere lagen in jezelf om contact te maken met de kracht die daar altijd al was.

Hoewel haar boeken Negen geheimen van de vrouw en De Droomvrouw heten, is iedereen van harte uitgenodigd om deze middag te ervaren!

Over Hermelijn van der Meijden
Hermelijn van der Meijden is schrijver van Negen Geheimen van de Vrouw, De Droomvrouw en Mijn vader lijkt op Barbapapa. Ze is drs. in de Nederlandse Taal- en Letterkunde, was journalist en werd opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing. In haar boeken maakt ze op persoonlijke, aardse en humoristische wijze spirituele begrippen begrijpelijk. De ziel, aura’s, lichtcodes en individuele en collectieve velden van bewustzijn worden daarmee tastbare realiteiten. In haar nieuwste boek Negen geheimen van de Vrouw (2022) vertelt zij openhartig over haar zoektocht naar de diepere waarheid over liefde en seksualiteit. Als trainer geeft ze zowel online als live workshops, trainingen en activaties, waarbij mensen energie leren waarnemen en inzetten voor heling en transformatie van bewustzijn.

Over haar boek "Negen geheimen van de Vrouw"
Eén wens kan je hele leven op zijn kop zetten. Zodra je hem besluit te realiseren. Dat ondervindt Hermelijn van der Meijden als ze haar zinnen zet op de goddelijke seks die haar huwelijk is uitgevlogen. Op zoek naar de diepere waarheid over liefde en seksualiteit, reist ze af naar Kreta, Egypte en Ierland, waar priesteressen eeuwenlang gewaakt hebben over de vrouwelijke creatiekracht die ons moderne voorstellingsvermogen te boven gaat. Daar, op de geboortegrond van goden en godinnen, ontrafelt ze misvattingen over vrouwen en mannen, vindt ze lang vergeten sleutels naar magische seksualiteit en ontmoet ze haar grootste liefde. Maar geen enkel zielsverlangen wordt werkelijkheid zonder consequenties… In Negen Geheimen van de Vrouw doet de schrijfster op heldere, grappige en zeer persoonlijke wijze verslag van de reis naar de immense kracht die schuilt in iedere vrouw.

Belevingsmiddag Hermelijn van der Meijden (€ 20,00)
Zondag 26 maart 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 13.45 uur. Aanvang lezing 14.00 uur, eind rond 16.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: