Lezing Ferdinand van der Neut “Goddelijke Eenheid”

Apollanja Crystals
10-03-2023
19:30
Bolsward
Friesland
€15,00


Op vrijdagavond 10 maart 2023 is Ferdinand van der Neut (Initator en spreker over Tijdboek LuMens.) bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een lezing met het thema "Goddelijke Eenheid".

Deze lezing gaat over de Grote Geest waaruit alles ontstaan is. De Geest waar alles deel van uitmaakt. Het is het begin en het einde, onze Creator, het enige eeuwige en onsterfelijke, ons echte Thuis waar we diep van binnen zo naar verlangen maar zonder besef wat het nou is niet echt te vinden is. Uiteindelijk is dit verhaal van ons allemaal. We komen allemaal uit dezelfde Bron, die we diep van binnen kunnen ontmoeten, en in alles om ons heen kunnen herkennen. En daarom resoneren Goddelijke inzichten zo tot kippenvel, als een oeroude herinnering. Een diep vergeten weten wat niets anders wil dan eruit knallen en het echte leven weer gaan leven, onbevangen en bevrijd van illusies en conditioneringen. We kijken er erg naar uit om deze bijeenkomst met elkaar te delen!

Ferdinand van der Neut
Ferdinand is een initiatiefnemer, heeft een voorliefde voor innovatie en vernieuwing, en is de opstarter van LuMens. Zijn persoonlijke en professionele ontdekkingstocht, zijn fascinatie over het verleden en zijn visioenen over de toekomst, waren de voedingsbodem voor het LuMens initiatief. Zijn wens is om bij te dragen aan het ontstijgen van de polarisatie in mensen en de wereld, door de huidige realiteit transparant te belichten, mensen te inspireren, en nieuwe richtingen te bekrachtigen.

Lezing Ferdinand van der Neut (€ 15,00)
Vrijdag 10 maart 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: