Lenteretraite – Reis met het medicijnwiel

Mamaji Godefrooij - Onder de Acacia
14-04-2023
19:30
Sacha Kripa in Rossum (OV)
Overijssel
€275
meditatie
retreat


Dit LENTEweekend reizen we door het levenswiel zoals dat door de Noord-Amerikaanse indianen in een vorm is gegoten; het medicijnwiel.

Het medicijnwiel biedt een prachtige poort om het leven te onderzoeken. Te kijken waar je staat en waar je naar verlangt. En hoe er niets los staat. Het wiel laat op een eenvoudige en heldere manier inter-relatie zien. We onderzoeken aan de hand van meditatie, sjamanistische oefeningen en de natuur.

De retraites die Mamaji organiseert bieden je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief waar te nemen. In een retraite neem je een stapje uit je dagelijkse leven om je gewoontepatronen te doorzien en je ware natuur te herkennen. Thuis te zijn.
Je eigen onderzoek van (het) leven is steeds het uitgangspunt. De weekenden worden als openend, leerzaam, verlichtend, rijk en ook intens ervaren.

Deze weekendretraite is van vrijdagavond 14 april tot zondagmiddag 16 april. De kosten zijn 275 euro. De retraite vindt plaats op Sacha Kripa, een prachtige krachtplek in de natuur. In Rossum, vlakbij Oldenzaal. Lees er meer over op mijn site: www.onderdeacacia.nl . Stuur me een mailtje als je interesse hebt.

In het pinksterweekend verzorg ik een retraite van zaterdag eind van de dag 27 mei tot maandag 29 mei 16 uur met als thema: ZOMER - expressie - zijn wie je bent. In het weekend van 16/17 september is er een NAZOMER/HERFST retraite. Kijk op mijn website voor meer info.

Een paar woorden uit een testimonial over de herfstretraite 2022:
"Mamaji is heel helder in wat ze zegt en heeft veel voelsprieten om ons met grote aandacht te begeleiden. " "Het was een bevrijdende ervaring."

Evenement / Agenda delen: