Stenendag in de Negen, de steencirkel in Langenboom

Cawen - Carin Wennink
02-07-2023
10:00
de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br)
Noord-Brabant
€85
meditatie
workshop


Wat is nou die steencirkel van de Schaapshoeve? Is het net zoiets als de hunebedden of zo? Wat kan je er eigenlijk mee? Allemaal vragen die je op deze stenendag kunt onderzoeken. Leer de stenen kennen als dragers van wijsheid en hoeders van de natuur.

/ | \

Steencirkels
De dag begint met een korte lezing over steencirkels. De presentatie laat je verschillende steencirkels zien en vertelt je over achtergronden. Daarna gaan we kort kennismaken met de steencirkel.

De Negen
Nu je de Negen even van dichtbij bekeken hebt, vertellen we je het verhaal van de Negen. Over de speurtocht naar de stenen, hoe ze op de Schaapshoeve terecht zijn gekomen en hoe we de stenen uiteindelijk geplaatst hebben. Met meer informatie over de uitlijning van de stenen, ga je terug naar de Negen voor een verder onderzoek.

Meditatie met de Negen
Na een wandeloefening met de Negen doe je een meditatie met (een van) de stenen. Een schrijfoefening rondt de meditatie af.

Energetisch onderzoek met de Negen
Je onderzoekt energie bij verschillende stenen. Je kijkt naar energiepunten en nodes op de stenen en hoe deze zich aan je tonen. Ook gaan we even langs bij de outlier, de bullaun stone en de aardekeien.

/ | \

Je leest er alles over op:
https://www.cawen.nl/index.php/wsstenendag

Tot dan!
Carin
Evenement / Agenda delen: