Bomendag

Cawen - Carin Wennink
04-06-2023
10:00
de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br)
Noord-Brabant
€85
workshop


Kan jij ook zo genieten van bomen? Wij houden enorm van bomen en je kunt ons dan ook regelmatig bij bomen vinden. In het fijne bosje bij de Schaapshoeve of ergens onderweg om een grote boom te bezoeken. We zien de dryaden (‘boomgeesten’) als leermeesters en beschermers en we ontdekken graag hun unieke eigenschappen. Kom je met ons mee buiten spelen?

/ | \

Energie met en van bomen
De ochtend is goed geschikt voor het doen van oosterse energie-oefeningen. De Chinese tao-meester Mantak Chia heeft zijn leven gewijd aan verschillende soorten qi (energie). Een van die soorten is de qi van bomen. We doen verschillende qi oefeningen in het bos.

Met de ogen van een bomensjamaan
Je leert over bomen en dryaden vanuit de eeuwenoude traditie van Britse bomensjamaan Dusty Miller 13th. In het bos kun je zelf bij verschillende bomen het een en ander van dichtbij onderzoeken en ervaren.

Ontmoeting met de dryade
De dag wordt afgesloten met een rustige meditatie waar je kennismaakt met de dryade van je favoriete boom. Heb je geen favoriete boom, dan is er de mogelijkheid om een bomen-inspiratiekaart te trekken waarmee je kunt werken. Zo'n kaartje trekken kan natuurlijk de hele dag.

/ | \

Je leest er alles over op:
https://www.cawen.nl/index.php/wsbomendag

Tot dan!
Carin
Evenement / Agenda delen: