21-3 Sound Healing: Lente Equinox / Keltisch Ostara Feest / 6e LeMUria Jaar Poortdag

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors initiëren jou!
21-03-2023
20:00
Thuis: door te luisteren naar MP3 nr 1 te koop voor €11 in mijn webshop
Online
€13
healing
meditatie


Geef je uiterlijk 1 uur van te voren op door in mijn Webshop een LEMURIA SOUND HEALING TICKET met apart de LeMUria Sound Healing MP3 nr 1. Kopieer en plak de volgende link van mijn webshop bovenin jouw internet adresbalk:
https://www.mariavandergeest.com/product-categorie/60-deelname-lichtcirkels/6c-maand-afstand-lichtcirkels-tickets/

Als deelnemer doe je op Afstand mee aan mijn LeMUria LichtCirkel die ik leid vanuit mijn praktijk Sterrenpoort in Oegstgeest. Hiermee activeer je Lichtcodes ter Bezieling van jezelf alsmede help je door in meditatie te gaan bij de Terugkeer van de oorspronkelijke Geneeskrachtige energieën op Moeder Aarde. Dit gebeurt in samenwerking met alle Planeten en Sterrenstelsels, waar de deelnemers in oorsprong hun Ware SterZielZelf hebben achter gelaten, om nu na ruim 2000 jaar weer mee op en neer te reizen om alle Geneeskrachtige Sterrenstoffen, waarmee ze het leven op Moeder Aarde hielpen vormgeven en op te bouwen. Tijdens het thuis luisteren naar mijn bijzonder Geneeskrachtige BeZielende MP3 nr 1 van 21-3-2020, reis je samen in mijn etherische Lichtschip door het totale Omniversum en verlaten we Moeder Aarde iedere keer via mijn Sterrenpoort in Oegstgeest en keren we terug via de Sterrenpoort boven de Uluru Rock in Centraal Australië.


DOE JE MEE OP AFSTAND VAN LICHTCIRKEL NAAR LICHTCIRKEL? KIJK DAN NAAR DE MOGELIJKHEID OM EEN OF MEERDERE JAARABONNEMENTEN IN EEN KEER TE BESTELLEN, WANT DE CONTINUITEIT VAN MEE DOEN AAN MIJN LICHTCIRKELS ZORGT VOOR EEN OVERVLOEDIGER LEVEN EN VERSPREIDING - NOTEER DAN WEL METEEN ALLE LICHTCIRKEL DATA GOED IN JE AGENDA.

Via onze DRAAG-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Maria Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert sinds de Kerst 2022 als de magnetische kern van de Goddelijke Moeder Eenheid

Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande. Je kan heel eenvoudig je gratis aanmelden aan de linkerkant van mijn website www.mariavandergeest.com door je eenmalig je emailadrs in te vullen, waarna je van al mijn nieuwe berichten automatisch een melding ontvangt.

Ook kan je van mij advies ontvangen als je op zoek bent naar een volledig ingewijd en geactiveerd Kristal of een ander helend LeMUria product in mijn LeMUria Healing Webshop: Kristallen Schedels / Skulls, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites, Kwan Yin, Merlin(a), MP3's etc.

Heb je nog een vraag? Stel deze dan gerust aan mij via het Contactformulier op een van mijn websites:

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ
Evenement / Agenda delen: