Filmvoorstelling – Documentaire ‘Het fenomeen Bruno Gröning’

Bruno Gröning-Vriendenkring
08-04-2023
11:00
Multifunctioneel centrum De Enk, Zwolle
Overijssel
gratis
healing


Documentaire: Het fenomeen Bruno Gröning - op het spoor van de “wondergenezer ”

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, kunt u zien bij de documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning - op het spoor van de wondergenezer”. Deze bijzondere documentaire wordt vertoond op zaterdag 8 april 2023 van 11.00-17.00 inclusief 2 pauzes in Multifunctioneel centrum De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. In het voorjaar van 1949 stroomden duizenden mensen naar Herford (Westfalen). In de herfst van dat jaar trokken tot 30.000 mensen dagelijks naar de Rosenheimer Traberhof. Ze hadden slechts één doel: Bruno Gröning. Voor velen was hij de laatste hoop. Door de oorlog gebroken, door artsen opgegeven, kwamen deze mensen met slechts één wens: gezond te worden, vrij van nood en pijn. Bruno Gröning zou hen helpen. En het ongelooflijke gebeurde – talloze zieken werden gezond: lammen konden lopen, blinden weer zien.

De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning” geeft een beeld van de dramatische gebeurtenissen van destijds en begeeft zich op het spoor van een buitengewone man. De film toont de gebeurtenissen rondom Bruno Gröning. Vijftig getuigen uit die tijd vertellen van hun genezing of over wat zij met Bruno Gröning hebben beleefd. Samen met originele filmdocumenten, weekjournaals en speelfilmscènes is de bijna vijf uur durende documentaire over het leven en werken van Bruno Gröning ontstaan. Maar deze film is meer dan een terugblik d.m.v. een documentaire. Veel toeschouwers berichten, hoe zij bij het kijken naar de film plotseling een kracht, een kriebelen, een stromen in het lichaam hebben waargenomen. Enige berichten zelfs het verdwijnen van ziekten en pijnen.

Bruno Gröning wees de mensen er op dat er een genezende kracht bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij vergeleek de mens met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven.

Tijdens de film kunt u zelf deze genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen in het dagelijks leven. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.

In Zwolle vindt er iedere drie weken een bijeenkomst van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen. Deze bijeenkomsten zijn, net als de documentaire, op basis van een vrijwillige gift.

Multifunctioneel centrum De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA, Zwolle
Evenement / Agenda delen: