Workshop JIN SHIN JYUTSU

Yuheal
30-03-2023
19:30
Venlo
Limburg
€33,00
healing
workshop


JIN SHIN JYUTSU® is letterlijk vertaald:
JYUTSU - Art
SHIN - Schepper
JIN - Man van weten en mededogen(
Kunst van de Schepper door de mens van weten en mededogen)

JIN SHIN JYUTSU is de kunst van het loslaten van spanningen die de oorzaak zijn van verschillende symptomen in het lichaam. Ons lichaam bevat verschillende energiebanen die het leven in al onze cellen voeden. Wanneer een of meer van deze paden geblokkeerd raken, kan dit afdammende effect leiden tot ongemak of zelfs pijn. Deze blokkade of stagnatie zal niet alleen het lokale gebied verstoren, maar zal doorgaan en uiteindelijk het volledige pad of de paden van de energiestroom disharmoniseren. Door Jin Shin Jyutsu wordt ons bewustzijn gewekt door het simpele feit dat we begiftigd zijn met het vermogen om onszelf fysiek, mentaal en spiritueel te harmoniseren en in evenwicht te brengen (in ritme met het universum). Jin Shin Jyutsu is een kunst in tegenstelling tot een techniek, omdat een techniek een mechanische toepassing is, terwijl een kunst een bekwame creatie is. Deze mooie, eenvoudige Kunst is onze erfenis. Volgens oude schriftelijke verslagen, die bewaard zijn gebleven in de archieven van het keizerlijk paleis in Japan, was Jin Shin Jyutsu algemeen bekend vóór de geboorte van Gautama (Boeddha, India), vóór de geboorte van Mozes (opgetekend in de Bijbel), en vóór de Kojiki (Record of Ancient Things - Japan, 712 n.Chr.). Jin Shin Jyutsu is een aangeboren onderdeel van de wijsheid van de mens - het vereenvoudigt de complexiteit van het bestaan - en is echt een levenskunst. Jin Shin Jyutsu werd begin 20e eeuw herontdekt door Meester Jiro Murai. Zijn leerling, Mary Burmeister, bracht de kunst in de jaren '50 vanuit Japan naar Amerika.

Workshop: Lezing Jin Shin Jyutsu Healing & Zelfhulpoefeningen door Linda Keijbets
Datum: 30 maart
Tijd: 19:30-22:00 uur
Inloop vanaf 19:15 uur

Investering in jezelf: 33,- (inclusief infomateriaal, thee, water, iets lekkers)

Locatie: Yuheal Molenkampweg 47 te Venlo
Voor vragen en aanmelden neem contact op met Susan Derckx 06-53449377 of via de website www.yuheal.nl

✨Jin Shin Jyutsu Healing✨

THE HEALTH IS IN YOUR HANDS
Laat nu Jin Shin Jyutsu in jou ontwaken!
Jin Shin Jyutsu is letterlijk de (genees-/harmoniserings-) Kunst van de Schepper aan de Mens gegeven, zodat deze zichzelf beter kan leren kennen en beter kan leren helpen (genezen)

Je werkt met je eigen handen/vingertoppen. Door deze op speciale plekken, de veiligheidsenergiesloten genoemd, op je lichaam te leggen, worden mogelijke blokkades en ballast los gestroomd, zodat deze afgevoerd kunnen worden. Energie gaat beter stromen in je lichaam.
Om alle mogelijke blokkades, projecten, symptomen, klachten op ieder vlak (lichamelijk, emotioneel, psychisch en zelfs tot op zielsniveau) in beweging te brengen, los te stromen, te kunnen verzachten, verminderen en zo mogelijk zelfs geheel te laten verdwijnen.
Om op een dieper level beweging te brengen en deuren te openen waarvan je niet wist dat er deuren waren.

Een wonderbaarlijke kunst die oa je Leven verrijkt, je Bewustzijn laat verruimen, je Lichaamsbewustzijn laat groeien, je zelfgenezend vermogen versterkt en zo zo veel meer!
Evenement / Agenda delen: