Bezinningsbijeenkomst: Eenheid ervaren

Rozenkruis Hilversum
21-02-2023
20:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€0,0
Uncategorized


Op 21 februari 2023 om 20.00 uur is er een bijeenkomst bij het Rozenkruis getiteld: Eenheid ervaren. Wij willen we graag met je spreken over het Ene. Tegenstrijdig genoeg is het Ene in veel verschillende woorden te vatten en door de eeuwen heen vanuit een duizelingwekkende verscheidenheid aan perspectieven belicht.

Eigenlijk is dat niet zo verrassend als we bedenken dat we als mensen afgescheiden zijn van elkaar en van de eenheid, en het Ene dus altijd moeten vatten in onze gebroken taal. Toch zijn er altijd mensen geweest en zullen er altijd mensen zijn die het Ene proberen te beschrijven, zodat dóór de woorden heen het mensenhart zich kan verbinden met de goddelijke eenheid.

We nodigen je uit kennis te maken met een aantal teksten waarin verschillende beelden van het Ene worden ontvouwd en hoe we zelf het Ene, de eenheid in de veelheid, kunnen ervaren. Deze bezinningsbijeenkomst is vrij toegankelijk. Het begint om 20.00 uur en is afgelopen rond 20.45 uur. Adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Toegang vrij. Meer info: www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-5186185

Evenement / Agenda delen: