workshop SoulCollage

Mirros
11-03-2023
13:30
Mirros, Poortugaal
Zuid-Holland
€20
workshop


15 jaar workshops SoulCollage® vier ik op deze 11e maart. Feestelijk dus, te starten met een 1/3 korting op de normale prijs.

Tijdens SoulCollage® zijn we creatief bezig met plaatjes, scharen en lijm. Stilte speelt een belangrijke rol in de workshop. Zonder na te denken pak je afbeeldingen die je aandacht trekken. Net even een seconde langer je blik op een afbeelding laten rusten, betekent vaak dat het beeld resoneert met iets in jou. Je hoeft helemaal niet te weten met wat, of waarom. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zult verrast worden door wat je intuïtief gemaakte collage je te vertellen heeft.

Je kunt tijdens de workshop één of twee kaarten maken, maar je kunt ook thuis, of met anderen in een volgende workshop, andere kaarten maken. Elke kaart representeert een afzonderlijke energie of stem die iets te zeggen heeft over onze levensreis. We maken onze reis plezieriger (niet per se gemakkelijker!) door het proces van SoulCollage® te gebruiken. Door naar de verschillende stemmen te luisteren, deze te waarderen en benoemen, erkennen we de verschillende delen in ons.
De kaart laten spreken is als het ontvangen van wijsheid van je eigen ziel.

Tijd: 13:30 - 16:30
Evenement / Agenda delen: