The Aura (Introductie ochtend)

Phoenix Dynamics
11-02-2023
10:30
Amsterdam
Noord-Holland
€20
doelgroep korting


‘De energetische wereld van de mens’, wat is dat?

Waarom voel je je na een strandwandeling anders dan na een paar uur slenteren door een winkelstraat?

Wat is een aura?

Hier gaan we op in vanuit wetmatige principes en aan de hand van diepgaande kennis over het menselijk lichaam. Je leert over jouw aura, haar functie en hoe je het voor jou kan laten werken.

Voor wie?

De kennismakingsbijeenkomst is een open ochtend waar iedereen welkom is. Spreekt het onderwerp je aan of ben je op zoek naar een diepere betekenis in het leven? Voel je welkom om je aan te sluiten voor een inspirerende ontmoeting.

Organisator

Phoenix Dynamics zijn de open activiteiten, georganiseerd door de Phoenix Fellowship, waar je ons kan ontmoeten en kennis kan maken met wat onze school te bieden heeft. Je kan zo een spirituele levensbeschouwing ontdekken die past in onze tijd. Onze school biedt op verschillende manieren nieuwe inzichten gebaseerd op eeuwenoude esoterische wijsheid. Dit leidt tot nieuw begrip van het ontwerp van de mens en onze functie binnen het grotere geheel.

Planning

10:15– 10:30: Tijd om te arriveren.

10:30 – 12:30: Bijeenkomst over The Aura.

12:30 – 12:45: Als je er behoefte aan hebt is er tijd om een gesprek met de leraar of andere aanwezigen aan te gaan.

Setting

De bijeenkomst wordt geleid door een ervaren leraar en de groepsgrootte is afhankelijk van het aantal inschijvingen. Het is mogelijk om vragen te stellen, ook is het helemaal goed om rustig te luisteren. Het is een veilige omgeving waarin we hopen dat je een inspirerende ochtend beleeft. Misschien goed om nog te vermelden: we werken in de Engelse taal.

Contact

Je bent van harte welkom om de introductiebijeenkomst bij te wonen. Om je aan te melden (of voor het stellen van een vraag) kan je een bericht sturen op de contactpagina van onze site. Ga hiervoor naar https://www.phoenixdynamics.nl/ en klik rechtsboven op 'contact'. Studenten kunnen aansluiten voor een gereduceerd tarief van €10,-.

Locatie

De Roos
P. C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam
Website: https://www.roos.nl/


Evenement / Agenda delen: