Weekendretreat – Lente – het oosten van het medicijnwiel

Mamaji Godefrooij
13-05-2022
19:30
Sacha Kripa in Rossum (OV)
Overijssel
€250
korting actie
meditatie
retreat


Fijn en inzichtgevend verdiepingsweekend met meditatie en reflectie op een sjamanistische wijze; in de natuur en vanuit ontvankelijkheid in plaats van bedenken. Aan de hand van het medicijnwiel, het levenswiel van de Amerikaanse Indianen.

Tijdens je ontwikkeling raak je vaak wat kwijt van het spontane en pure dat je als kind had. Voor een deel is dit heel nuttig in het samenleven. Voor een deel ervaren we dit ook als een beperking. Vaak houden we ons in door angst en twijfel.

In dit verdiepingsweekend onderzoeken we en ontlokken we het spontane en het authentieke dat ergens nog steeds in ons aanwezig is. Voorbij angst en met versterking van je waarnemingsvermogen en je intuitie.

Hoe dan ook biedt deze retraite een fijn en bijzonder weekend waarna je weer met nieuwe blik naar je/ het leven kan kijken! De plek waar de retraite plaatsvindt, Sacha Kripa, is een ashram aan de rand van een natuurgebied in Rossum vlakbij Oldenzaal (en Enschede en Hengelo). Met veel licht en leven. De sfeer van deze plek nodigt uit tot subtiel kunnen waarnemen, het leven voelen, de stilte weten.

Dit verdiepingsweekend is van vrijdagavond 13 mei tot zondagmiddag 15 mei 16 uur. De kosten zijn 250 euro.
Lees er meer over op mijn site www.onderdeacacia.nl/ events.
En stuur me een mailtje als je interesse hebt.

Als je via deze site het event hebt gevonden, dan betaal je 220 euro.

Vind je het spannend, heb je vragen, wil je meer weten; schroom dan niet om even contact op te nemen.

De retraites worden als bijzonder en verlichtend ervaren.
Ik kreeg een fijn compliment van een eerdere deelnemer: "Mamaji heeft diepe kennis en een mooie, fijne begeleidingsstijl: duidelijk, zacht en ook met humor. Een dikke tien!"
Evenement / Agenda delen: