Workshop SoulCollage

Catharina Janssen
19-03-2023
10:30
Nijmegen
Gelderland
€ 32,50


Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

SoulCollage® is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen zielenkaarten maakt. Met een klein groepje aan een grote tafel.

De workshop bestaat uit twee delen.
In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.
In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je in de groep. Het resultaat is vaak een verrassend inzicht waar je verder mee kan.

De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit.

Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.
SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. veel cursisten ervaren de workshop als helend.
Ik begeleid je gedurende de hele workshop.

Deze workshop is ook fijn voor coaches die overwegen om SoulCollage te gebruiken voor cliënten.
Kijk op mijn website bij agenda.

Voel je welkom! Leuk als je erbij bent.
Evenement / Agenda delen: