Bezinningsbijeenkomst: “Op weg.”

Rozenkruis Hilversum
24-05-2022
20:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ 0,0
Uncategorized


Op dinsdag 24 mei is er een bezinningsbijeenkomst bij het Rozenkruis met de titel: Op weg, bestemd voor ieder die zich daartoe aangetrokken voelt. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Het begint om 20.00 uur en is afgelopen rond 20.45 uur.

Het eeuwige onvervulde zoeken. Hoeveel bomen, bergen, zeeën heeft de mensheid niet aan zich voorbij zien trekken? Wanneer komen we definitief ergens aan waar het goed is? Wij, mensen hebben ons wie weet hoeveel incarnaties lang, naar buiten gericht: ons bewogen over de buitenrand van de cirkel, die van de tegenstellingen, van de wetten van opgaan, blinken en weer verzinken. En kregen we vroeg of laat niet het gevoel alles al eens eerder meegemaakt te hebben? Toch zijn we steeds op zoek naar blijvend geluk. Maar is dat wel op aarde te vinden?

Na afloop is er nog gelegenheid voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Je wordt verzocht zo mogelijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Toegang vrij. Adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Meer informatie op de website www.rozenkruis.nl/hilversum of 023- 518 6185
Evenement / Agenda delen: