Klankreis Hartslag

Rob Derksen
26-03-2023
11:00
Cultureel Centrum Den Dullaert, Hulst
Zeeland
€20
meditatie
muziek, zang en dans


Tijdens een klankreis spelen wij intuïtief met klanken, instrumenten en onze stemmen. Geen 'vaste' nummers of programma, maar afgestemd op de energie van de mensen die aanwezig zijn. Wij gebruiken naast onze stemmen o.a. trommels, bellen, fluiten, klankschalen, gongen, vogelgeluidjes enzovoorts.

Een klankreis is een fantastische manier om je te ontspannen en weer op te laden.

Jezelf de tijd en rust gunnen om de drukte van alledag even achter je te laten.

We worden enorm geprikkeld door wat er in ons leven speelt en wat er vanuit de buitenwereld naar ons toekomt. Dit vraagt meestal meer van ons dan dat we beseffen en laat ons vaak leven vanuit het hoofd en minder vanuit ons hart. Veel mensen ervaren een mentale overbelasting en een vermoeidheid van lichaam en geest.

Een klankreis haalt je uit je hoofd en brengt je weer terug in verbinding met jouw hart en je gevoel. Door de overgave aan de klanken zul je ervaren dat je ook meer in jouw lijf komt.

Een reis duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat deze reis met meerdere personen, liggend of zittend, precies wat voor jou fijn voelt. Wat ik terug hoor is dat veel mensen het fijn vinden om deze reis samen met anderen te ondergaan, omdat dit een gevoel van verbinding en saamhorigheid geeft.

Wij vragen € 20,- voor deelname (cash meenemen, of pinnen ter plekke). Graag opgave naar klankgroephartslag@gmail.com of info@robderksen.nl

Adres:

Cultureel Centrum Den Dullaert
Sportlaan 24
4561 KZ Hulst
Evenement / Agenda delen: