De trilling van verbindende communicatie in de verstilling in jou. Transformerende visualisatie

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
08-02-2023
20:00
online/ zoom
Gelderland
€22
ascensie
healing


De transformerende visualisatie 8 februari 2023

De trilling van de verbindende communicatie in verstilling.

Jaaaa we gaan beginnen 8 februari om 20:00 uur is het zo ver. Mijn droom die in vervulling gaat. Persoonlijke groei ten top. Mijn hart staat wagenwijd open. Mijn ogen stralen.

Vandaag ben je door de Asthors uitgenodigd om naar jouw verstilling van jouw onderbewustzijn te gaan.
Wij de Asthors zijn een healersras vanuit de hoogste dimensies in een ander universum. Wij werken via trilling. Ellen is vele levens bij ons in de leer geweest, en afgestudeerd in allround healing.
Wij benoemen vele levens om jullie een richtlijn te geven. Alleen in jullie universum duiden we tijd. Voor ons is alles nu. Tijd is op de aarde gebracht omdat je dan een ervaring kunt beleven, dat je een weg aflegt van A naar B. Een weg vol met ervaringen van emoties, gedachten, gevoelens, kortom het leven op aarde. Waarin je persoonlijke transformatie en groei kunt ervaren, want dat is een proces, een beweging.
Met tijd kun je spelen. Tijd is flexibel. Louter spelend bewustzijn..

De trilling van verbindende communicatie in de verstilling in jou.
Verbindende communicatie is communicatie waarbij je je verbind met iets binnen in jezelf of buiten jezelf. De verbindingen zijn oneindig. Vandaag gaan je de diepte in van jezelf.
In de verstilling is de trilling zo hoog, dat er letterlijk de ervaring van verstilling optreed. Ellen ervaart dit als een totale rust, een totale stilte, in haar systeem en in haar omgeving. Je bent dan zo in bewuste verbinding met jezelf en je omgeving, dat alle ruis wegvalt. Je bent, je beleeft de zachtheid en oneindige liefde van de verstilling.
Ellen vertelde; “Ik wist niet dat de energie in mij en buiten mij zo in constante beweging was, totdat ik deze enorme liefdevolle verstilling ervaarde. Zelfs de ervaring van Tijd valt weg. Een soort of niets, alleen maar overweldigende verstilling”

Wat we eerst gaan doen; Je een verbinding maken met de aarde, want je bent hier op aarde gekomen om je spel te spelen. Je gaat je ontdoen van andere energieën, zodat je optimaal vrij bent in jezelf en in jouw ruimte om je heen, om de verbindende communicatie aan te gaan met jezelf.
Ook je gedachtestroom, waar je vaak op meebeweegt vanuit de consensus, gedachten buiten jou, die je oppikt als van jou zijnde, laat je achter je. Je richt jouw ontvangstzender naar binnen. Jouw stilte ervarend.
Jij komt precies daar waar jouw optimale groei voor nu ligt. Je mag hierop vertrouwen.
Wellicht komen er woorden binnen, of een gevoel, een emotie, die langs komt. Weet nu die komt puur uit jou. Ben lief voor jezelf. Vertrouw erop dat je het goed doet. Wij zorgen voor een veilige omgeving.
Ervaar je helemaal niks voor je gevoel, dan is dat ook oké. Alles gebeurd precies wat de bedoeling is. Bewust, dan wel onbewust. Daar mag je op vertrouwen.

Samen met de Azez, het naamloze licht waar Ellen een onderdeel van is, bewaken we de veiligheid en de hoogste trilling. Hoe hoger de trilling hoe makkelijker vaste energie los trilt. Waardoor er veel meer beweging komt in de vastzittende energie, waardoor er makkelijker issues uitgewerkt kunnen worden. Heb vertrouwen in jezelf dat alles wat je waarneemt in deze verstilling, van binnenuit komt. Jij communiceert met jouw unieke wijsheid in jezelf.
De ware magie ben jezelf.
Aan het eind kom je weer veilig thuis in het hier en nu op aarde in je lichaam.

Jouw Persoonlijke groei staat voorop. Jij bent de leider van jouw transformatie. Je doet het niet alleen, jouw energetisch team is dicht bij jou. Je bent veilig.
Dit is jouw persoonlijke transformatieproces. Jij ervaart wat anders als de ander in je lijf, emotioneel, of zomaar een schijnbaar langskomende gedachten, een inzicht. Je ontvangt precies wat je nu nodig hebt om de volgende stap te zetten. Daar mag je op vertrouwen. Jouw team is bij jou. Zij kennen jouw pad waarvoor je gekozen hebt hier op de aarde om te ervaren. Hoe je die ervaring ervaart is aan jou. Dat is jouw vrije wil hier op aarde. Je hoeft het niet alleen te doen. Je team is altijd bij je, ook al ervaar je dit niet altijd.

Wees lief voor jezelf en heb vertrouwen in jezelf, het gaat om jouw persoonlijke ervaring samen met jouw team. Je doet het altijd goed.
Op weg naar een volledig leven. De weg van binnenuit naar buiten. De weg van je onderbewustzijn naar je dagelijks bewustzijn.
Zelfliefde, veiligheid, vrijheid, persoonlijk leiderschap, bewustzijnsverruiming, transformatie.

Liefdevolle warme groet, Ellen Louter, de Asthors, de Azez

Waar: zoom/ online
Tijdstip: 20:00
Prijs: 22 euro
Opgeven of heb je nog vragen: Louterspelendbewustzijn@gmail.com
Elke maand geef ik een transformerende visualisatie samen met mijn team de volgende datum is 6 maart. Je gaan dan een reis in jouw hart maken. Hoe en wat je hoort nog van ons.

#Zelfliefde #Persoonlijketransformatie #Volledigleven #Dewaremagiebenjezelf #zelfempowerement #Magie #veiligheid #Vrijheid #Louterspelendbewustzijn
Evenement / Agenda delen: