Festival – Healing Garden Winter Dream

Healing Garden
04-02-2023
11:00
Vakantiepark Eigen Wijze te Bant
Flevoland
€ 75
korting actie
muziek, zang en dans
workshop


Diep verscholen in de Noordoostpolder ligt een intiem vakantiepark. Op deze magische plek zijn heerlijke, grote omgebouwde stallen voor waar je ceremonies, yogasessies, meditaties, workshops en lezingen bij kunt wonen, intieme ruimtes voor individuele sessies, en een grote zaal om samen te dansen, te eten en het leven te vieren.

Rond de visvijver, omringd door een houtwal met wandelpaden, liggen 13 vissershuisjes met achter elke voordeur een nieuwe ervaring. Je vind hier professionele therapeuten, coaches, healers en readers, maar ook een kruidentempel, ruimte voor mannen-, en vrouwencirkels en ceremonies.

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Dat is Healing Garden Winter Dream!

Ga jij mee op avontuur deze winter? Tickets en info via www.healinggarden.nl 🤍

* Kortingscode voor lezers van spirituele-agenda.nl: HEALING GARDEN FRIENDS (voor 15% korting).
* Alleen nog dagkaarten voor 4 en 5 februari

Een weekend vol verbinding, verdieping en inspiratie. Met workshops, ceremonies, yoga, dansen, mediteren en live-muziek. Een momentje voor jezelf tijdens een ontspannende massage, healing of reading, struinen over de festivalmarkt en verantwoorde lekkernijen.
Evenement / Agenda delen: