Spirituele reis Bali-‘Leven vanuit je Kern’ 13 tot 28 maart 2023

DEVINUS- Sylvia Smit
13-03-2023
15:15
Bali-Lovina
Buitenland
€1895
meditatie
retreat


Voor wie is deze reis bedoeld?

Heb jij behoefte om:
*In verbinding te komen en te blijven met je innerlijke Bron, je ware essentie, de IK BEN in jou?
*Je te laten leiden door deze krachtige, volmaakte levensenergie?
*Het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen?
*Uitzuiverende ceremonies en reinigende, krachtige rituelen te ondergaan?
*Wil jij in contact komen met je eigen wijsheid, je grootsheid en je Zelf ten diepste ontdekken?
*Heb jij het verlangen om paradijselijke plekjes te bezoeken in combinatie met bewustzijns-verdieping, energetische en helende oefeningen en meditaties?

Dan is deze reis naar het magische, mystieke en spirituele Bali waar de Goddelijkheid en de oude wijsheid vanzelfsprekend is, een cadeau aan je Zelf !

BALI: DE PAREL VAN INDONESIË

Bali is een waar paradijs, een plaats vol mysterieuze spiritualiteit! Een prachtig eiland om In verbinding te komen met je Kern, Moeder Aarde, de Bron, je Hart en met wie je werkelijk bent!!

Bali staat bekend als een plek van transformaties en uitzuiveringen ( door zijn krachtige energie ) en wordt omschreven als een van ‘s werelds beste plekken voor zelfontdekking en spiritualiteit.

In combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, prachtige regenwouden, immense watervallen, palmbomen, lavastranden en allerlei excursies en uitzuivering- rituelen, maakt deze reis, jouw reis tot een droomreis.

Ga jij mee met de reis in maart dan heb je het geluk om het indrukwekkende Balinees Nieuwjaars viering’ NYEPI’ mee te mogen maken. Dit schijnt een top tien bucket list ervaring te zijn die meerdere dagen, tradities en ervaringen over het hele eiland Bali omvat. Het is een zesdaags Hindoeïstisch kleurrijk feest dat gericht is op rust, ontspanning, uitzuivering en reiniging van de geest.

Voor mij is Bali de tropische kers op de taart!!!

Het programma: Leven vanuit je Kern!
Om de dag is er een programma. Dit is een combinatie van chi neng qigong, (energetische lichaamsbewegingen) ‘open je Hart’ oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties die we ondergaan in de prachtige tuin, of op het privé strand. Hierna zullen we de diepte in gaan met ons ‘ware Zelf’. Dit is het deel van jezelf dat niet beïnvloed is door externe factoren of omstandigheden en dat in staat is om op een authentieke en oprechte manier te ZIJN. Het kan worden gezien als je innerlijke kern of je zuivere essentie. Het is de volmaakte, helende, wijze, liefdevolle levenskracht in jou en in alles en iedereen!! Hierdoor ervaar je geluk, vreugde, rust, vrede, gezondheid, wijsheid, overvloed en Liefde.

Op de dag van het programma verblijven we op de accommodatie en ben je na het programma vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Zwemmen in de zee of in het zwembad, zonnebaden, uitrusten, wandelen in de prachtige tuin of langs het strand, dolfijnen spotten, snorkelen of heerlijke ontspannende massages ontvangen. De dagen dat er geen programma is, zijn ingevuld met allerlei prachtige excursies. Sommigen zijn krachtplekken waar we uitzuiveringen en heling ondergaan of een meditatie doen.
(Je bent totaal vrij in het deelnemen van de excursies, dus wil je uitrusten bij het complex of gewoon even niets, dan kan dat uiteraard ook).

Wat gaan we doen tijdens het programma?
Het accent van deze 2 prachtige weken is gericht op:
*Activeren en bekrachtigen van je innerlijke leiding, je ‘ware Zelf’
*Openen van je Hart, Zelf Acceptatie, Zelfliefde en Zelfvergeving
*In verbinding en verdieping Zijn met moeder Aarde, de Bron en je Hart
*In verbinding komen met jouw creatiekracht en missie hier op Aarde
*Ont-schuldigen. Je weer herinneren dat jij in essentie onschuldig en Liefde bent
*Vertrouwen en overgave naar je innerlijke leiding, controle loslaten
J*e weer herinneren dat je heel, perfect en compleet bent. Dat je goed bent precies zoals je bent en hier niets voor hoeft te doen
*In je ZIJNS-kracht komen

Tijdens deze spirituele reis draait het om jou! Ten diepste thuiskomen in je Zelf en wie jij werkelijk bent!

Deze reis is incl:

Inclusief 15 overnachtingen, waarvan 2 overnachtingen in Sanur en 2 in Ubud.
Inclusief alle transfers.
Inclusief 3 maaltijden, koffie, thee en sappen.
Inclusief excursies.
Inclusief uitzuivering ceremonies.
Inclusief programma, bewustzijn/ verdiepings- coaching.

Ga jij mee? Er is nog 1 plek vrij!
Evenement / Agenda delen: