Opleiding Magic of NatureCoach

Loving Nature
01-03-2023
20:00
Breda
Noord-Brabant
zie event
Uncategorized


Ga met ons mee naar buiten het bos in! Ontdek, ervaar en leer wat het is om vanuit een diepe connectie met de natuur mensen te begeleiden in hun persoonlijke en of professionele ontwikkeling.

Door voor te doen, te ervaren en zelf te doen leer je snel om als coach spaceholder te zijn voor jouw klant. Jij creëert, voedt en ondersteunt de energie en zo ontstaat er ruimte. Ruimte voor jouw klant en de natuur om er te mogen zijn. De klant ziet zijn antwoorden weerspiegeld in de natuur. Zijn eigen wijs-heid is wakker geworden, zijn vertrouwen gegroeid.

Wil je ook graag leren om als professional vanuit die sjamanistisch grondhouding jouw klanten helpen te transformeren naar het mooiste wat ze maar kunnen zijn: zichzelf? Doe dan mee met onze unieke opleiding en wordt de natuurcoach die je ten diepste bent!

Wil je leren samenwerken met de natuur om jouw coachees te ondersteunen hun antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen?
Wil je op een professionele manier leren hoe je kan natuurcoachen, vanuit een diepgevoelde verbinding met de natuur?
Ben je op zoek naar een krachtige manier van werken die aansluit bij wie jij ten diepste bent en vanuit die houding wil je ook de ander bereiken?
Wil je werken vanuit je intuïtie en op hartsniveau?

In de opleiding Magic of Nature Coach leer je hoe je als professional een stap opzij zet tijdens het coachproces, zodat de natuur haar werk kan doen. Tegelijkertijd vraagt het van jou als coach om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu, zodat je ziet en weet wanneer je wél instapt en zo de ervaring verdiept en verrijkt voor jouw coachee.

Uniek: sjamanisme & hedendaagse coaching
De opleiding is uniek omdat we een brug slaan tussen oude kennis en werkvormen van natuurvolkeren en sjamanen en hedendaagse coachvaardigheden en technieken. Je ontwikkelt jouw intuïtie en leert deze te gebruiken in het contact met de natuur en de coachee met als doel de coachee toegang te geven tot zijn wijsheid en eigen kracht. We gaan ervan uit dat iedereen namelijk zijn eigen antwoorden weet, maar daar soms niet bij kan. Daarnaast leer je werken met het Krachtdierenspel, energiewerk, systemisch werk en de spiegelende kracht van de natuur.

Na afronding van de opleiding heb je een duidelijk beeld van wie jij bent als natuurcoach, wat jouw unieke talenten zijn waarmee je anderen begeleidt en welke doelgroep jij wil bedienen.
Evenement / Agenda delen: