Lezing “waar komt jouw inspiratie vandaan?”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
13-02-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Inspiratie is een energiestroom die door jou heen gaat en je aanzet tot handelen. Jouw hoofd (het denken) is daarbij maar gedeeltelijk aanwezig, want je wordt geleid door hogere of ook lagere energieën dan je bewustzijn en deze energiestromen worden ook wel bezieling genoemd.
Jouw hogere zelf of jouw lagere zelf van waaruit deze energie komt, is dus iets anders dan jouw persoonlijkheid of jij als individu. André zal uitleggen hoe dit in elkaar zit. Daarbij zal hij ook uitleggen dat jouw bewustzijn geen ‘bezit’ is van jezelf. Vaak vinden we dat moeilijk te accepteren omdat we op een bepaalde manier geconditioneerd en opgevoed zijn. Krishnamurti laat in zijn gedachtegoed heel duidelijk zien dat wij als mensheid een geheel zijn. Eigenlijk komt dat door dat we allemaal gevangen zitten in een zoektocht naar bevestiging, erkenning en liefde. Van daaruit willen we ons veilig voelen en willen we doen en hebben en kunnen we vaak maar moeilijk tot rust komen. De reclamewereld springt hier handig op in en activeert dit gegeven nog verder …
Als we hier niet van bewust worden, dan blijven we vluchten en ons heil zoeken in afleidingen/ leuke activiteiten, weer een nieuwe cursus of workshop, etc om de leegte op te vullen.
Tijdens de lezing gaan we gezamenlijk kijken en onderzoeken naar wat je werkelijk wilt bereiken in en met jouw leven.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.

Kosten: €10,- p.p.
Evenement / Agenda delen: