Sjamanistisch Vuurritueel

Veenheks
03-02-2023
19:30
Gouderak
Zuid-Holland
€zie event
naar draagkracht
ceremonie
healing


Openbaar Sjamanistisch Vuurritueel

Op vrijdag 3 februari ben je van harte welkom bij een traditioneel sjamanistisch vuurritueel in Gouderak. Dit ritueel wordt begeleid door twee sjamanen uit de lijn van Spirit of Wolf: Chyltys Kam en Sailikmaa Kam.

Dit vuurritueel staat in het teken van verbinding en heling. Verbinding van jou als deelnemer met de natuurlijke wereld, alle andere bewoners van Moeder Aarde, de cycli van alles om ons heen en in jouzelf. Verbinding ook met alle onzichtbare lagen van de wereld; de geestenwereld. Een moment voor jou om op jouw persoonlijke manier te kunnen communiceren met bijvoorbeeld jouw krachtdieren, voorouders en andere onzichtbare begeleiders. Vanuit die verbinding kan ook heling ontstaan; heling van disbalansen in een van de lagen van jouw fysieke, energetische of spirituele lichaam.

Als begeleidende sjamanen zijn wij tijdens zo’n ritueel voor jou de schakel tussen jou en de geestenwereld en kunnen vanuit daar ook heling en zegening aan jou doorgeven. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een veilige krachtbubbel rondom het vuur, waarin jij het ritueel op jouw eigen manier kunt meebeleven; je bent van harte uitgenodigd om mee te drummen, ratelen, zingen of bewegen, maar je kunt ook rustig bij het vuur zitten om alles over je heen te laten komen.

Ervaring met sjamanisme is niet nodig, voorafgaand aan het ritueel is er een duidelijke uitleg van vorm en inhoud.

Deelname is op donatiebasis, met een minimum van 15 euro per persoon (neem contact op, mocht dit financieel niet haalbaar zijn). Daarnaast neem je een voedseloffer voor de geesten mee. Na aanmelding per mail volgt hierover meer uitleg.

Datum en tijd: vrijdag 3 februari 2023, 19.30 uur. Exacte locatie volgt na aanmelding via de mail. Voor aanmelding of vragen, mail naar info@veenheks.nl of sailikmaa.kam@gmail.com
Evenement / Agenda delen: