Help mijn kind

Ilze Liebrand, energetische therapie
11-02-2023
10:00
Sambeek (Boxmeer)
Noord-Brabant
zie event
kinderen
workshop


Help mijn kind.

Op dit moment zijn er veel kinderen waarvan ouders gescheiden zijn of leven in een nieuw samengesteld gezin. Deze gebeurtenissen of andere onprettige (traumatische) ervaringen, hebben invloed op kinderen. Sommige kinderen kunnen daardoor een andere houding of gedrag hebben ontwikkeld. Iets wat vaak onbewust gebeurd maar kan leiden tot onbalans bij het kind of disharmonie in het gezin.
Als ouder kan het onprettig zijn om te zien hoe jouw kind worstelt met bepaalde uitdagingen in het leven. Of dat nu gedrag, emotioneel, mentaal is of te maken heeft met de fysieke gezondheid, het kan je als ouder aan het hart gaan als je niet weet hoe je jouw kind hierbij kunt helpen.
Om herstel te creëren, kan het nodig zijn om dieper te gaan kijken naar onbewuste patronen van het kind of de dynamieken in het gezin. Dit kan meer begrip en bewustzijn ontwikkelen.

Een eenvoudige methode hiervoor is een gezinsopstelling / familieopstelling. Dit betekent dat via een opstelling jouw gezin, de uitdaging of het thema als een soort “levend schilderij” wordt gerepresenteerd door onbekende personen (representanten), die geen kennis of informatie hebben over de situatie. Daarnaast wordt de problematiek behandelt met energetische therapie waardoor energetische blokkades die ontwikkeld zijn, kunnen transformeren.

Op zaterdag 11 februari 2023 is het mogelijk om een vraag voor jouw kind in te brengen in een gezinsopstelling / familieopstelling. Daarbij ontvangt de persoon voor wie het vraagstuk wordt ingebracht, een energetische behandeling. Door deze twee methodes te combineren, kan op een dieper niveau transformatie plaats vinden. De kinderen hoeven niet aanwezig te zijn, de opstelling en energetische behandeling vindt plaats via één van de ouders.

Mocht je zelf een onprettige (traumatische) ervaring in jouw jeugd hebben ervaren, wat jou beperkt of nog invloed heeft op jouw leven, dan is het natuurlijk ook mogelijk om voor jezelf een familieopstelling op te laten stellen. Dat betekent dat je dan jouw eigen thema inbrengt en zelf de energetische behandeling zal ontvangen.

Het is mogelijk om als vraagsteller of als representant mee te doen.
Voor meer informatie en aanmelding, kijk op de website:

https://www.ilzeliebrand.nl/familieopstelling
Evenement / Agenda delen: