A Live Ecstatic Dance Experience with Henk van Glabbeek – Chakra Workshop, Ecstatic Dance, Soundhealing

Ecstatic Dance Breda
03-02-2023
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€28,50
groepskorting
meditatie
muziek, zang en dans


Deze - Live Ecstatic Dance Experience - is een wat langere avond met een werkelijk diepere beleving. Een Ecstatic Dance Breda Special met een bijzondere touch. Op het programma: Korte Chakra workshop als openingsceremonie, Live Ecstatic Dance én Soundhealing & Heartbeat Meditation als een prachtige afsluiting.
Een live special waarin Henk van Glabbeek nieuwe eigen nummers brengt, bestaand werk van een sausje voorziet en verder zijn intuïtie laat leiden door wat op de dansvloer gebeurt.
Henk van Glabbeek alias One World Jam, Contemporary World Music For Conscious Dance and Healing vult de gehele avond met live muziek. Zijn scala aan instrumenten loopt uiteen van de kleinste akoestische fluit tot synthesizer en electro beats.

Een wordt een magische mystieke reis naar het Hart. We starten met een inleidende ceremonie waarbij Henk de dansers voorbereidt op een diepe reis in dans en muziek. De Ecstatic Dance Wave die hij creëert bevat muziek momenten waarin de dansers de mogelijkheid krijgen om alles wat innerlijk geraakt mag worden te integreren. Zijn tracks zijn zo gelaagd dat de dansers contact kunnen maken met alle elementen aarde, water, vuur, lucht en licht.

Vrijdag 3 februari bij Ecstatic Dance Breda (originele)
Alle info en tickets: http://www.ecstaticdancebreda.nl of https://www.facebook.com/events/550721793761003
Evenement / Agenda delen: