Bear Healing Retreat

Zennergi
10-02-2023
10:00
Bilzen
Vlaanderen
€ 330


De Beer Healing Retreat zal begeleid worden door Michael Star Stone en Eva Morning Star. Ze nemen je deze dagen mee in een ontmoeting met de geneeskracht en de kennis van de beer via authentieke en traditionele paleolitische healingceremonies vanuit de Susquehannock traditie. Deze korte intensive healing retreat is volledig afgestemd op je persoonlijke genezing.

De beer totem zal deze dagen het middelpunt zijn van deze retreat, en ondersteuning bieden op je pad door genezing met behulp van o.a. klanken, healing bear facepaints en een transformerende dans.


Voor optimale integratie zal een gedeelte van deze healing retreat in stilte zijn.


Voorbereiding:
Een voorbereiding van 7 dagen op voorhand is gewenst. Het is van belang met een heldere intentie deel te nemen aan deze dagen, puur te eten, voldoende water te drinken en rust in te plannen. Op deze manier zal de werking van de ceremonies nog meer tot zijn recht komen.


Voor wie?
Deze healing retreat is voor iedereen toegankelijk. Voorkennis is niet nodig. Bij specifieke fysieke, emotionele of mentale aandoeningen gelieve eerst af te stemmen voor deelname via info@zennergi.com


Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone & Eva Morning Star
Prijs: EUR 330
Catering: EUR 60 (lunch/dinner zaterdag/zondag)
Taal: Nederlands & Engels
Verblijf: verblijf in onze retraite op basis van donatie.
Data: 10-12 februari
Deelnemers: min 6 – max 10
Start: Aankomst vrijdagavond 10/2 tussen 18u & 20u. De eerste ceremonie start op vrijdag om 21u. Afronding zondag 12 februari rond 17u. Zorg dat je goed uitgerust aan deze retraite begint.
Taal: Nederlands
Inschrijven: Rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: in cash voor aanvang van de eerste lesdag van het weekend.
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Evenement / Agenda delen: