10 weekse B.A.M. training (Blootstelling koude, ademhaling & mindset-10 bijeenkomsten, les- en werkboek en persoonlijk intake consult)

Yuheal
13-02-2023
19:00
Venlo
Limburg
€479,00
healing
workshop


DOE JIJ MEE? 13 februari start de 10 weekse B.A.M. training weer.
Lees zelf wat de pijlers van deze training voor jou kunnen betekenen en neem het heft in handen als het om je eigen gezondheid gaat.

15 positieve effecten van ademhaling & graduele blootstelling aan koude op je body, mind & soul

Het af en toe een beetje koud hebben is goed voor je metabolisme, je immuunsysteem, je hart en bloedvaten en je mindset. Voor veel mensen dus een perfect ‘dieet of medicijn’ om de kerst- of coronakilo’s te doen wegsmelten, de griepgolf die er heerst aan je voordeur voorbij te laten gaan en je humeur niet te laten beïnvloeden door de donkere dagen, grijze wolken en deprimerende regen buien.

Wil jij ervaren en leren over wat mindset en koude training voor jou kan betekenen? En vooral ook wat de werking van ademhaling met je doet. Meld je dan aan voor de 10 weekse B.A.M. training. Tien weken lang neem ik je mee in het ervaren van - en kennis op doen over - wat deze lifehacks voor je fysieke en mentale gezondheid betekenen.

Het programma is gebaseerd op de leer van ‘salutogenese’, tegenovergesteld aan pathogenese (ziekteleer) en gaat juist op zoek naar de oorzaken van gezondheid. Naast het werken met koude en ademhaling komen er diverse andere leefstijlfactoren aanbod zodat jij stap voor stap je fysieke en mentale gezondheid kan verbeteren.

De data voor de training zijn 13 en 27 februari, 6, 13, 20 en 27 maart, 3, 10, 17 en 24 april. Van 19:30 - 21:30 uur op de molenkampweg 47 in Venlo.
Voor sommige lessen kunnen we uitwijken naar andere locaties.

Nieuwsgierig wat de wetenschap zegt over de technieken waarover je meer gaat leren in deze 10-weekse training?
Als je contact met mij opneemt stuur ik je informatie over de 15 positieve effecten en wetenschappelijke links zodat je kunt kijken wat werken met de 3 pijlers voor jou kan doen.
Evenement / Agenda delen: