Kennismakingsdag met Brahman Menor

hetveld
12-02-2023
11:00
land van lisa
Overijssel
€70,00
ascensie
healing


Dit is een kennismakingsdag met Brahman Menor die retreats geeft waarbij je je lichaam onafhankelijk maakt van eten en drinken. Oftewel, dat je kan leven van Prana.
Prana is de energie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden.
Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken.
De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana.
Als er meer prana stroomt door je lichaam verandert alles in en om je heen. De wereld om je heen zal gaan resoneren op je nieuwe staat van “ZIJN” en op de oude JIJ resonerende delen in je leven zullen van je af vloeien zonder dat je daar nog enige controle over hebt.
Door je cellen en DNA te veranderen, je emotionele bagage los te laten en los te komen van je conditionering, zal je hele basis van waar je leven tot nu toe op gebaseerd was, oplossen.
Alles verandert vanaf dit nieuwe begin.
Tijdens deze dag zal hij meer vertellen over wat deze transformatie met en voor je kan doen.
Maar daarnaast gaan we ook andere dingen doen.
Denk hierbij aan o.a.:
Geleide meditaties naar hoe een leven van prana kan aanvoelen;
Een ademsessie waarbij je je cellen gaat leegmaken en conditioneringen gaat opruimen;
Een korte Darshan (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat een Darshan is);
Enlightened Touch oefeningen (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat dit inhoudt).
En wat er nog meer kan opkomen.
Wil je weten wat een leven van Prana inhoudt? Wil je weten hoe je jezelf fysiek en emotioneel helemaal kunt opschonen? Wil je kennismaken met degene achter de Pranic Essence Retreats?
Wat is een Darshan:
Een Darshan wil zeggen dat je binnen in jezelf het goddelijke herkent. Deze herkenning vindt plaats door middel van het in de ogen kijken van Brahman Menor. Daarna laat je je letterlijk (zittend) achterover vallen (je wordt opgevangen) waardoor je mind zich overgeeft en dan blijf je liggen in de energie die zich dan steeds meer opbouwt in de ruimte. In die tijd loopt Brahman Menor heen en weer en laat zich leiden naar en begeleiden in datgene wat jij en de anderen nodig hebben.
Wat is Enlightened Touch:
Je leert hoe je werkelijk verbinding maakt vanuit jezelf naar de ander vanuit aanwezigheid, aandacht en openheid. Door de oefeningen ga je verschil voelen in bewuste en onbewuste aandacht, waar je energie voelt stromen als je met aandacht ergens bij bent en nog veel meer. Je leert hoe je contact kan maken vanuit je hart en vanuit openheid, kwetsbaarheid en kracht.
Wat je nodig hebt:
Meditatiekussentjes (als je geen meditatiekussentje hebt, kan je ook een opgerolde handdoek meenemen)
Matje om comfortabel op te liggen
Makkelijk zittende kleding Dekentje
Zelf drinken en lichte lunch meenemen.
De dag duurt van 11u tot ongeveer 17u.
Locatie: Land van Lisa in Rekken
Tijden: 11.00 tot ongeveer 17.00 uur
Kosten: €70,-
Opgeven: via mail voor verdere afhandeling voor plek naar
hengevelddinant@gmail.com
Evenement / Agenda delen: