Beter afstemmen op & resoneren met de Aarde, met Saskia Bosman op Sardinië

Saskia Bosman en Sam Pitzalis
02-10-2023
09:00
Sardinie (Italie)
Buitenland
€1800
reizen


2 t/m 9 oktober 2023

Op dit magisch mooie eiland zullen we de Aarde-energie, zoals de vele op het eiland kruisende leylijnen gaan ervaren en oeroude kennis ophalen van de mysterieuze tempelbouwers. Van die tempelbouwers weten de wetenschappers niet (altijd) hoe lang geleden zij geleefd hebben of tot welke cultuur zij behoorden. Er zijn vermoedens dat ze er aan het einde van de laatste glaciale ijstijd waren, ca. 12.500 jaar geleden, in de oude verhalen van Griekse filosofen ook wel bekend als de eindtijd van Atlantis. Atlantis was volgens hun verhalen een groot continent in de Atlantische oceaan, dat ca. 30.000 jaar geleden uiteen viel in 3 grote en enkele groepen kleine eilanden. Atlantis was ook toen nog een wereldrijk, met koloniën o.a. rond de Middellandse Zee. Atlantis verdween definitief vanaf 12.500 jaar geleden. Sardinië en Corsica vormden nog één groot eiland. Er gebeurde toen iets wat het vele, kilometers dikke landijs op de continenten deed smelten, waardoor wereldwijd de zeespiegel 120 meter omhoog kwam en Sardinië en Corsica twee losse eilanden werden.
 

DAGOVERZICHT

DAG 1: De hectiek van zo´n buitenlands vliegveld op Sardinië is meteen een mooie metafoor, mooi oefenmateriaal. Hoe kun je juist in die drukte ´anders´ verbinding maken? De hele week is het niet alleen verkennend, maar ook praktisch, handig, nuttig, lekker. Je gaat meer en meer resoneren met het eiland: energie ontstaat en wordt gegund. Magie reist soms zomaar mee.

DAG 2: We zoeken elke dag een Deep Sardinia-plek op. Nergens in de wereld staan zoveel prehistorische ceremoniële plekken bij elkaar, en toch nog heel verstopt! Hier moet in de prehistorie wel iets heel groots gemanifesteerd zijne komt op onze speciale selectie Sardinië-plekken, die uitnodigen om de link te leggen met manifesteren, mediteren, voeden, liefdevol, nuttig. Het maakt je tot een kalmer en kalmer middelpunt, met meer en meer openheid voor manifestatie-energie, plots geholpen door wat je wel toeval kunt noemen, maar dat niet enkel is. Het kan best magisch zijn, ja. ‘Magie reist kennelijk mee’, hoor je wel een paar keer tijdens zo’n week.

DAG 3: Ook op de derde dag meditaties, visualisaties, inzicht, perspectief, bewust ‘anders’ kijkend ook naar rare beperkingen om ons heen. We oefenen fijne én handige intentie en mindset en golflengte. Je leert ook prehistorische plekken te gebruiken, de vorm ervan, zoals ze oorspronkelijk wellicht bedoeld waren. De vorm van een nuraghe, en de vorm van een reuzengraf, ze zijn allemaal geen toeval. Je kunt ze letterlijk gebruiken, toepassen, en de vorm kun je overal ter wereld weer voor de geest halen.

DAG 4: Ook vandaag oefenen we tevens met inzichten die zijn ontstaan na bezoeken aan een 5-leylijnen-kruisingsplek, die we uiteraard ook bezoeken. Wat zou een concrete checklist kunnen zijn die je af kunt gaan. Er is waarschijnlijk iets met het Vierde Oog werkzaam op dit eiland. Je gaat ook mee op een verkenning die je wel een herontdekkingsreis zou kunnen noemen. En uiteraard heb je alle ruimte en vrijheid om je eigen vorm te laten ontstaan.

DAG 5: Ook op dag 5 zijn de meditaties en visualisaties aan de ene kant gewoon lekker. Het gaat ook echt om wat je ermee doet: voor jezelf, voor je omgeving, voor de wereld. Je gaat voelen, geloven, van jezelf accepteren dat je warempel op meerdere niveaus kunt denken, doen, manifesteren! Niet enkel heel klein, persoonlijk, maar ook grandioos, nobel!

DAG 6: Op dag 6 kijk je ook terug op wat muziek en klank hebben gedaan en doen, op de plekken die we zoal opzochten deze week. Er is trilling, frequentie, resonantie, harmonie, mogelijk. Je krijgt van de week een playlist mee van muziek die opkwam, langskwam, binnenkwam. Je hebt inmiddels al begrepen en gevoeld dat begeleiding zich in vele verschijningsvormen kan aandienen. Maar je herkent de kern veel en veel vaker om je heen voortaan.

DAG 7: Op dag 7 kijken we ook terug op een week waarin het eten zo heerlijk is geweest, het lichamelijk voedende, zo krachtig, aangewakkerd ook door onze onderling liefdevolle menselijke energie. We waarderen de grotere soepelheid, het vertrouwen ook, waarmee we fysiek bewegen: gaandeweg worden we fitter en krachtiger en liefdevoller en zacht-krachtig aanweziger. We staan er. Tussen vrolijk en meditatief, tussen observerend en dromend, tussen afwachtend en manifesterend.

DAG 8: Oh ja, op dag 8 gaan we weer naar huis. Nou, vooruit :). We hebben misschien de hele week in het pittoreske dorp geslapen, maar misschien ook een nachtje elders, bijvoorbeeld om minder te reizen rond aankomst of vertrek. Rust, ruimte, reinheid, altijd met karakter en met smaak, altijd goed verzorgd, veilig, liefdevol, voedend.

Uitgebreide info en boeking: https://keepalivetours.com/tour/beter-afstemmen-op-resoneren-met-aarde-op-sardinie/
Evenement / Agenda delen: