PSYCH-K DONATIEBASIS JANUARI – FEBRUARI – MAART

IngridDil-FreeYourMind
11-01-2023
09:00
Oostzaan
Noord-Holland
€20,00
vrijwillige bijdrage
healing


Donatiebasis Januari-Februari-Maart 2023
Wat houdt donatiebasis in?
Jij bepaalt wat de
PSYCH-K® Sessie!
jou waard is.

HOE ZIET DEZE SESSIE ERUIT?
We bespreken kort het doel dat je wilt bereiken. Dat kan gaan over gezondheid, werk, relaties, zelf-liefde, spiritualiteit of ieder ander doel dat voor jou belangrijk is. Daarna vinden we de onderbewuste overtuigingen die cruciaal zijn voor het bereiken van dit doel.
Hebben we deze ont-dekt dan begeleid ik je stap voor stap door een zogenoemde Balans. Dit is een eenvoudig en krachtig proces waarmee je de nieuwe overtuiging op onderbewust niveau integreert.
Geloof je bewust het één maar onderbewust iets anders, dan zal dat altijd voor een innerlijk conflict zorgen. Daarom gebruiken we spiertesten om op een eenvoudige, directe en verifieerbare manier te communiceren met het onderbewustzijn. Uit onderzoek blijkt dat we via spierspanning kunnen testen of we op een dieper niveau geloven wat we zeggen.
Voordat je de doelen of nieuwe overtuigingen integreert controleren we bij je Hogere Bewustzijn of dit veilig en gepast is voor jouw evolutie. Dit doen we door middel van een spiertest. Hierna gaan we het veranderingsproces in waarbij je krachtige, positieve en succesvolle programma’s in je onderbewustzijn integreert.
Omdat ik PSYCH-K® voor iedereen toegankelijk wil houden is deze Sessie op donatiebasis in Januari-Februari-Maart 2023
Jij bepaalt aan het einde wat je betaalt. Hoe leuk is dat!
Donatiesuggestie: vanaf €20
Evenement / Agenda delen: