ZOOM SOUND HEALING vanuit de LEMURIA MOEDERBRON: GENEZEND, INWIJDEND, BEZIELEND

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors initiëren jou!
08-02-2023
20:00
ZOOM WEBINAR
Online
€19
healing
webinar


Geef je uiterlijk tot één dag van te voren op door een ZOOM TICKET te bestellen: https://www.mariavandergeest.com/winkel/60-deelname-lichtcirkels/6b-in-sterrenpoort-webinars-geneeskrachtig/lemuria-healing-ticket19-afrondende-volle-maan-12-dec-23-deelname-lichtcirkel-sterrenpoort-13-30-uur/

Moeder LeMUria Maria wordt tijdens deze LEMURIA SOUND HEALING van HART TOT HART bijgestaan vanuit de Hemelse LeMUria Moeder Tempels door Liefdevolle Engelachtige Genezeressen, alsook vanuit de Brongewelven rondom de Uluru Rock Moeder Rassen Stamboom en haar vertakte rivierenrijk, geworteld en gedragen in het Christus – Christina LeMUria Eenheidsbewustzijnsveld van de STERRENPOORT in Oegstgeest. Ze zullen je dag en nacht gaan helpen om van al jouw fysieke, mentale en emotionele klachten af te komen, door deze telkens te Verlichten met hun Stralen en je te dragen in hun GENEESKRACHTIGE DIAMANTINE BOL, gevuld met Kristallijnen Smaragd groene, Wit Seleniet, Blauwgroene Opaal en Lichtblauwe Andara Obsidiaan en Opaliet et cetera aan Liefdesfrequenties van Bloemige Bloesemboom geuren. Zij werken door je heen via Energetische Geneeskunde.

NA BESTELLING VAN DIT ZOOMWEBINAR TICKET ONTVANG JE ÉÉN DAG VAN TE VOREN JOUW PERSOONLIJK GEÏNITIEERDE WEBINAR LINK, VIA HET MAILADRES DAT JE BIJ DE BESTELLING OPGEEFT.
Op 15-3-2023 dien je tussen 19.45 en 20 uur op deze nagezonden Webinar link TE KLIKKEN. Het kan even duren tot je vanuit de zogenaamde wachtruimte van Zoom toegelaten wordt tot deelname aan het Zoom webinar van ‘Maria van der Geest-Sterrenpoort’s Zoom Meeting’.

Om 20 uur start de LeMUria LichtCirkel, dus meld je a.u.b. op tijd aan om deel te nemen.
Mochten er zich (vooraf of tijdens) de LichtCirkel onverhoopt elektrische verstoringen voor gaan doen i.v.m. de opbouw van de meest krachtige magnetisch instromende energievelden door én om ons heen éver? Wacht dan rustig af en ga eventueel als er geen verbinding meer tot stand komt, in afstemming op de Uluru Rock in meditatie, want je zal ook zonder beeld, op krachtige wijze als Goddelijk Kanaal mogen dienen én Healing ontvangen. Kijk dan later nog eens naar de toegezonden replay, die je binnen 1 dag na afloop zal ontvangen in je mailbox. NIET ONTVANGEN? Kijk dan eerst a.u.b. nog even bij de SPAM alvorens mij te mailen.

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Ik maak de deelnemer er op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enigerlei letsel welke voort zouden vloeien uit het deelnemen aan mijn Sound Healing en/of toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethodes. Deze komen nooit in de plaats van een bezoek aan de huisarts / specialist. Ieder draag hier oprecht haar of zijn eigen verantwoordelijkheid voor.
Evenement / Agenda delen: