Volle Maan – LeMUria Healing & BeZieling LichtCirkel – Op AFSTAND geleid uit STERRENPOORT

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors initiëren jou!
07-01-2023
20:00
Thuis op Afstand via Spotify STERRENPOORT: Milt Meridiaan Sound Healing
Online
€13
healing
meditatie


Geef je altijd van te voren op door vooraf een TICKET te bestellen: https://www.mariavandergeest.com/winkel/60-deelname-lichtcirkels/6c-maand-afstand-lichtcirkels-tickets/7-1-2023-volle-maan-lemuria-lichtcirkel/
Dan weet ik dat ik dat je met mij mee op reis wil gaan door de Kosmos, op zoek naar je Gouden Tweeling ZielSter!

LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl alle deelnemers tegelijk luisteren vanuit hun eigen luie stoel naar de desbetreffende maandelijkse Volle Maan Spotify Afspeellijst van de 'STERRENPOORT. Deze vind je onder het kopje JANUARI door naar beneden te scrollen op de volgende link: https://www.mariavandergeest.com/meridianen-activatie/

WENS JE PERSOONLIJK HEALING TE ONTVANGEN VAN DE GODDELIJKE MOEDER ÉN HIERDOOR OPGENOMEN TE WORDEN IN EEN VAN DE MEEST GENEESKRACHTIGE SOUNDHEALING LICHTCIRKELS OP MOEDER AARDE?
WENS JE EEN BEZIELD, OVERVLOEDIG & LIEFDEVOL LEVEN?
WENS JE MOEDER AARDE TE HELPEN BIJ HET LATEN ONTSTAAN VAN ÉÉN VERENIGD LEMURIA?
WENS PERSOONLIJK ONDERSTEUNING EN HEALING VANUIT DE STERRENPOORT DOOR MEE OP REIS TE GAAN LANGS VELE PLANETEN EN STERREN MET MIJNLEMURIA MOEDER STEEREN LICHTSCHIP?
BESTEL DAN DIT GEÏNITIEERDE LICHTCIRKEL HEALING TICKET ÉN ONTVANG OP DEZE LEMURIA JAARCIRKEL KRACHTDAG, ONEINDIGE LIEFDE & BRONHEALING UIT DE GODDELIJKE MOEDER LEMURIA LICHTCIRKEL, WELKE IN VERBINDING STAAT MET JOUW ZIEL EN ALLE GENEESKRACHTIGE KOSMISCHE REGENBOOGSTRALEN DIE DOOR HET OMNIVERSUM HEEN MEANDEREN OP WEG NAAR MOEDER AARDE T.B.V. AL HET LEVEN.


DEELNAME aan mijn LeMUria Healing Wonder LichtCirkels zullen:

Een alsmaar verrijkend en hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel GEÏNITIEERD krijgen. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.
Snel groeiend Bewustzijn omdat ik je meeneem naar jouw oorspronkelijke SterZiel Sterrenstelsel, waar je ooit vandaan bent vertrokken voor een hemelReis naar Moeder Aarde, om te helpen het BeZielende Sterrenzaad naar Moeder Aarde te brengen t.b.v. al het Leven met al haar Geneeskrachtige Meridianen en tussen Poorten.
Om jouw SterrenZiel op jouw Ster van afkomst weer te ontmoeten, die daar nog altijd trouw op je wacht, ga ik jou als Deelnemer meenemen in mijn Sterrenpoort MerKaBa LeMUria Moederschip langs de Uluru Rock Sterrenpoort voor een Hemelse KlankReis, langs vele Planeten en Sterren. Een weg die ik inmiddels op mijn duimpje ken en de bevoegdheid heb om door Poorten te reizen waarvan nog niemand de sleutelcodes in haar bezit heeft gekregen.
Je reist in mijn LeMUria Moeder Lichtschip via de Uluru Rock door Sterrenpoorten, Op Weg naar diepere Eenheid én tegelijk sleutelen we aan het kosmische Uurwerk dat draait om haar reusachtige Aarde-As in de Kosmos met al haar rondcirkelende Planeten en Sterrenstelsels, als een JAARWIEL, dat dient als MELODIEUS KLANKPORTAAL en nemen we Sterren Bloemzaden mee terug naar het nieuwe Land van Ooit op Moeder Aarde om haar verdwenen erfgoed weer op te laten bloeien! DOE JE MEE VAN MAAND TOT MAAND? BESTEL DAN EEN JAARABONNEMENT, WANT DE CONTINUITEIT VAN MEE DOEN AAN MIJN LICHTCIRKELS ZORGT VOOR EEN OVERVLOEDIGER LEVEN EN VERSPREIDING.

Via onze DRAAG-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Maria Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert sinds de Kerst 2022 als de magnetische kern van de Goddelijke Moeder Eenheid

Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande.

Laat je gerust door mij adviseren als je op zoek bent naar een Kristal of helend inspirerend product in mijn LeMUria Healing Webshop.
Want wie nog niet zelf instaat is om de Liefde van de Goddelijke Moeder in haar wijd geopende hart te ontvangen, kan ik helpen om een keuze te maken uit het rijke assortiment geopende, ingewijde en geactiveerde Kristallen, Kristallen Schedels / Skull, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites etc.

Heb je nog een vraag? Stel deze dan gerust aan mij via het Contactformulier op een van mijn websites:

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ
Evenement / Agenda delen: