Monroe Online Advanced Excursion Workshop / Healing Development

Leidi Haaijer
18-03-2023
09:00
online (Zoom)
Online
€295
vroegboek korting
meditatie
nieuwe wetenschap


Ontwikkel en verbeter je helend vermogen; of je nu een professional bent, therapeut of iemand die met uitdagingen te maken heeft op het gebied van gezondheid. Ook als je je gezondheid & vitaliteit op peil wilt houden biedt deze workshop mogelijkheden, technieken en oefeningen die je helend vermogen ondersteunen.

Gebruik de begeleide Hemi-Sync® oefeningen om je (non)fysieke zintuigen te verbeteren. Maak gebruik van je hart-energie, vergroot en richt je energie om te genezen, verbeter je slaap en bevorder je fysieke herstellingsvermogen.

Vergroot je vermogen om bewust te creëren wat je wenst. Leer hoe je het onbewuste kunt focussen om je fysieke, emotionele en geestelijke welzijn te verbeteren. Oefen met de Monroe technieken zoals het Access Channel in Focus 11, waarbij je een skala aan functiecommando's aanleert die je in het dagelijks leven op commando, toe kunt passen.

Na inschrijving volgt eerst een kennismakingsgesprek met de nodige informatie en gelegenheid tot vraag & antwoord.

Voor deze workshop heb je wel het programma Monroe Online Advanced Excursion Workshop / Personal Development van het Monroe Institute gevolgd (dit ivm de opbouw van de workshops).
Evenement / Agenda delen: