Cursus “zingeving”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
01-02-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€195,-
Uncategorized


Dit jaar gaat de nieuwe en unieke spirituele cursus "Zingeving" van start, die zowel theoretisch als praktisch is. De cursus bestaat uit 10 avonden in groepsverband met een voor André nieuwe aanpak. Tijdens de cursus keren we als groep samen naar binnen om daar op ontdekkingstocht te gaan hoe wij ons leven in deze veranderende tijd willen gaan vormgeven. We gaan als groep in gelijkwaardigheid op zoek naar antwoorden die opgeslagen liggen in ons hart. We zijn namelijk altijd zowel leraar als leerling en kunnen veel van elkaar leren. Jouw huidige situatie is het startpunt en is dan ook de beste situatie die je je kunt wensen.
Vanaf 1986 is André lerend over de inwijdingsweg van de mens. Het gedachtegoed vanuit de Bhagavad Gita, maar ook die van H. Blavatsky, R. Steiner en J. Krisnamurti hebben hem enorm geïnspireerd. Deze kennis en wijsheid, die niet voor iedereen makkelijk toegankelijk is, wil hij graag in dialoog gaan delen met jou.
Wat gaat deze cursus jou brengen? Kortgezegd ga je van innerlijke revolutie naar innerlijke vrijheid, zodat je meer ruimte, meer innerlijke rust en tevredenheid in jezelf zult ervaren. Je maakt contact met de verborgen diepten van jezelf en mag ontdekken wie jij werkelijk bent: iemand met een grootse bestemming. Uiteindelijk hoef je dan niet meer te leunen op een autoriteit buiten jezelf, maar heb je deze in jezelf weten te vinden.
Wat wordt er van je verwacht? Dat je jouw denk- en gevoelswereld wilt delen in de groep en dat je open staat voor die van de ander. Dat vraagt om moed, discipline, focus en kwetsbaarheid.

Data: woensdagavond 1 februari, 8 februari, 15 februari, 22 februari, 1 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april en 12 april

Tijd: van 19.30-21.30 uur

Kosten: €195,- / vroegboek-korting t/m 8 januari = €170,-

Thema's van de 10 lessen:
1 De matrix: het slagveld waarin je leeft
2 De grote inwijdingsweg van de mens
3 Nederigheid en respect leren betonen
4 Halsstarrigheid en hardnekkigheid de baas worden
5 Verwachtingspatronen, driften en persoonlijkheid overstijgen
6 Luisteren vanuit jouw hart
7 Durf te offeren
8 Actieve meditaties
9 Rebirthing-sessie: naar jouw werkelijke ik
10 Oogst-sessie: wat heeft het je opgeleverd
Evenement / Agenda delen: