Shamanic Paths (8-daagse wandelretraite)

Maison de Tortue
08-04-2023
00:00
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
€1249
meditatie
retreat


Shamanic Paths is een wandelretraite van 8 dagen. Tijdens deze week worden mooie wandelingen gecombineerd met sjamanisme en spiritualiteit. We maken wandelingen tussen de 5 en 12 km lang en laten ons in vervoering brengen door de prachtige natuur van de Cantal. Op sommige dagen zullen we in stilte wandelen, terwijl er op andere dagen ruimte is voor mooie (coaching)gesprekken.

We wisselen het wandelen af met geleide meditaties, sjamanistische rituelen en ontspannende activiteiten zoals bijvoorbeeld een klankconcert. Sommige spirituele activiteiten vinden plaats tijdens de wandelingen en andere op ons eigen terrein. Tijdens deze week genieten we eenvoudig van het wandelen, maar ervaren we ook het wandelen in verbinding met de natuur, onszelf en de andere deelnemers.

De wandelingen zijn niet al te lang en gaan over het algemeen over goed begaanbare paden. Het landschap van de Cantal is echter ruig en de paden kunnen dat ook zijn. Het niveau van de wandelingen is zodanig dat iedereen, die goed ter been is en enige conditie heeft, met plezier kan meedoen.
Evenement / Agenda delen: