Spirit of the Drum

Zennergi
27-01-2023
10:00
Purmerend
Noord-Holland
€ 450


Gedurende 3 dagen reis je samen met Wolf Drum intensief met je drum. Tijdens de “spirit of the drum” workshop zal je een diep begrip krijgen in hoe je met de drum werken kan en hoe je op volledig bewuste manier ermee verbinden kan. Je activeert je drum zodat het als persoonlijk medicijn gaat leven.

Drum als de stem van bewustzijn
De drum wordt al meer dan 40.000 jaar als voertuig voor de Spirit gebruikt. Het is de hartslag van het bestaan en de stem van bewustzijn zelf.

De drum is de deur tot oneindig veel realiteiten en is een manier om vanuit de spirit healing in deze fysieke wereld te brengen en de wereld vorm te geven in schoonheid en overvloed.

We zullen werken met voorouders, totems en verschillende oorspronkelijke medicijnen, zodat we het gebruik van de drum kunnen integreren in ons leven.
Ook zullen er teachings zijn over het gebruik van verschillende drums, het effect van verschillende trommelstokken en hoe je de drum kan bespelen.

Aan het eind van deze 3 dagen zal je drum op verschillende manieren ingewijd zijn en totaal wakker zijn. De drum is uitgelijnd op je spirit en zal als bondgenoot bij je zijn op je verdere pad.

Een eigen drum is vereist.

Wie is Wolf Drum?
Wolf Drum is healer en ceremonieleider. Hij is iemand die met veel passie grenzen verlegt en het onmetelijke opzoekt. Zijn passie is trommelen, hij droomt met de wolven, en neemt mensen graag mee op reis om de openingen in het bestaan te zien. Hij geeft healingen, zweethutten, spirituele reizen en trainingen, waarbij alles gevuld is met waanzinnige klanken en een intensiviteit waarbij de grens van het “normale” wordt overschreden en de oorspronkelijkheid – datgene wat alles doet leven en sprankelen – wordt wakker gemaakt.
Hij is ruim 10 jaar intensief bezig met Sjamanisme, is geadopteerd lid van de Susquehannock stam en werkt nauw samen met andere Sjamanen.

Praktische informatie:
Teacher: Koen Silver Wolf Drum
Prijs: EUR 450 (3 lesdagen, excl. lunch).
Betaling: cash
Data: 27-29 januari
Deelnemers: min. 10 – max. 18
Start: 10u – 17u
Taal: Nederlands & Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Kanaalstraat 10, KC Purmerend, Nederland
Evenement / Agenda delen: